Slavna pevačica ŽIVI S TUMOROM NA MOZGU koji odbija da operiše: Zbog OVOGA je sumnjala na Alchajmerovu bolest - a sada izgleda BOLJE NEGO IKAD

Na nedavno održanoj 65. dodeli "Grammy" muzičkih nagrada, okupio se veliki broj poznatih osoba poput Madone, Dženifer Lopez, Adele, Bijonse…

Izvor: Žena Blic/Selena Ribić  |  
Foto: Profimedia/Photo by /UPI
Foto: Profimedia/Photo by /UPI
.

Među njima je bila i Šeril Krou, slavna pevačica i dobitnica devet Grammyja (a nominovana je čak 32 puta), koja je s Boni Rajt i Mikom Flitvudom izvela pesmu Songbird u čast nedavno preminule muzičarke Kristine Mekvi.

Šeril, koja će za nekoliko dana proslaviti 61. rođendan, izgledala je prelepo na crvenom tepihu gde se pojavila u elegantnoj korset haljini, jednostavnoj haljini bez rukava s prorezom iznad kolena.

Simpatična muzička zvezda, inače, često se nađe u centru pažnje jer živi s dobroćudnim tumorom na mozgu koji odbija da operiše. Šeril Krou dijagnostikovan je meningitis, što je potvrdila još 2012. godine.

Nakon što su se pojavila nagađanja da pevačica ima rak, odlučila je da progovori i uteši svoje obožavatelje objasnivši da nema rak već benigni tumor.

- Znam da neko može da ima problema s ovakvim stvarima, ali želim da vas uverim da sam dobro, rekla je tada Šeril.

Kako je Šeril Krou svojevremeno objasnila, za svoje stanje saznala je nakon problema s pamćenjem, kada se bojala da boluje od Alchajmerove bolesti.

- Toliko sam se zabrinula za svoje pamćenje da sam otišla na magnetsku rezonancu. Saznala sam da imam tumor na mozgu, rekla je pevačica.

Inače, sigurna je da je meningeom nastao jer je preterano koristila mobilni telefon.

- To mi nijedan doktor neće potvrditi, rekla je pre nekoliko godina u jednoj emisiji. Ali imam teoriju da je to povezano s tim. Mogla bih provesti sate držeći svoj stari mobilni telefon.

Međutim, ona ne želi na operaciju. Ovaj tumor jako sporo raste, dobroćudan je i Šeril priznaje da ne želi još jedan veliki ožiljak koji će je podsećati na njenu bolest i brige.

- Svakih šest meseci idem na preglede, ali ne želim da ga uklonim jer bi to značilo da imam još jedan veliki ožiljak, bila je pre nekoliko godina iskrena Šeril Krou.

Naime, pevačica je iza sebe ostavila bitku s rakom dojke, zbog čega je bila podvrgnuta lumpektomiji, odnosno delimičnoj mastektomiji, nakon čega je 2006. godine bila na zračenju. Sledećih godina suočila se s teškom depresijom.

Ipak, danas se oseća dobro, a u intervjuu je svoj tumor nazvala "još jednom neravninom na putu".