Sa 19 godina OŽENIO 24 GODINE STARIJU REDITELJKU - Čim ju je ugledao, znao je da je ona TA: Ljubavna priča Arona i Samante Tejlor-Džonson

Iako je od njega starija čak 24 godine, glumac Aron Tejlor-Džonson je još sa 18 godina rekao čuvenoj rediteljki Samanti Tejlor Vud da će je oženiti. Ona je tada imala 42 godine i dve ćerke iz prethodnog braka, a sa glumcem je dobila još dvoje dece.

Foto: Profimedia / Indepen
Foto: Profimedia / Indepen
.

Kada su se na Filmskom festivalu u Lokarnu u Švajcarskoj na crvenom tepihu pojavili glumac Aron Tejlor-Džonson (32) ruku pod ruku sa suprugom, inače slavnom rediteljkom Sem Tejlor-Džonson (55) najpoznatijoj po radu na prvom delu franšize "50 nijansi sive", nema osobe koja nije gledala u njih.

Čuveni britanski zavodnik nije skidao osmeh sa lica, a svoju lepšu polovinu ni na trenutak nije puštao samu. Sve vreme su se zaljubljeno gledali, kao da su u vezu uplovili pre nekoliko dana, a ne da su već godinama zajedno.

Aron je na ovom festivalu dobio i nagradu, a upravo je uz njega bila Sem, koja je od starta njihove veze njegova najveća podrška.

Zanimljivo je i da su nedavno proslavili godišnjicu braka i to desetu po redu, a tom prilikom organizovali su i zabavu na kojoj su obnovili svoje zavete. Oni inače važe za jedan od najstabilnijih parova u svetu šoubiznisa, a negativni komentari koje su dobijali svih ovih godina nikada ih nisu doticali.

Činilo se da je ljudima najviše smetalo što je Sem starija od Arona 23 godine, a u nizu negativnih komentara možda su najgori oni koji tvrde da izgledaju kao "baba i unuk".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ipak, Aron nikada nije krio da je Sem njegova najveća ljubav, a upoznali su se još davne 2008. godine na snimanju filma "Nowhere Boy", u kojem je on igrao, a ona je bila ta koja je režirala. Sem je tada imala 42 godine, a Aron tek 18.

Kako je kasnije istakao, istog trenutka je znao da je ona "ta", te da je konačno pronašao srodnu dušu sa kojom želi da provede život.

"Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio."

Aron je tada otkrio da je zaprosio Sem tačno u minut na prvu godišnjicu od njihovog susreta 2008.

Poznati Britanac naglasio je i da nikada nije osetio razliku u godinama između sebe i svoje izabranice, objašnjavajući kako nije mogao da se uporedi ni sa jednim svojim vršnjakom kada je imao 19, jer je već tada živeo život koji nema veze sa standarnim odrastanjem.

"Znao sam da želim porodicu sa njom, znao sam da želim decu, i mesec dana kasnije ona je čekala naše prvo dete", rekao je.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Istakao je da njihove porodice i prijatelji podržavaju njihovu vezu. "Znaju koliko je intenzivan naš odnos", ispričao je.

"Nikada, ni na jedan sekund nisam osetio jaz između nas zbog godina", dodao je Aron i istakao kako je lepa plavuša odsečnija i energičnija od njega.

Inače, i Sem je istakla da joj je Aron i pre početka veze otkrio da želi da dobiju decu. "Bio je jako jasan oko svoje želje za porodicom", ispričala je.

Dodala je da ona i glumac retko izlaze iz kuće te da je on jako prizeman i želi da bude prisutan u ključnim mesecima života njihove ćerke. Inače, par ima i dvoje dece - 12-godišnju Vajldu i 10-godišnjeg Romija, a režiserka iz prethodnog braka ima još dve ćerke.

Zanimljivo je i da su prezime Tejlor-Džonson, koje od venčanja oboje nose, zapravo dobili kombinacijom njihovih prezimena koja su imali pre nego što su stali pred oltar - Aron se prezivao Džonson, a Sem Tejlor-Vud.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ipak, detalje venčanja nikada nisu podelili, iako su strani mediji pisali da su među njihovim zvanicima bili Bijonse i Elton Džon.

Aron i Sem dali su svojevremeno retki zajednički intervju 2019. povodom izlaska filma "A Million Little Pieces", za koji su zajedno pisali scenario i on je glumio u njemu, a ona ga je režirala.

"Znam šta je tačno imala na sebi kad smo se upoznali. Bila je to bela majica koju i dalje ima i volim je. Promenila je moj život, iako ne na način na koji sam očekivao", ispričao je glumac.

Sem je tada otkrila da joj je Aron rekao da će se oženiti njome čim završe snimanje mjuzikla. "Bili smo profesionalni tokom celog snimanja. Ipak, svi su na setu znali za nas. Rekao mi je da će se oženiti mnome, a do tad još nismo bili ni na sastanku, niti smo se bili poljubili", prisetila se rediteljka.

Za ovih 13 godina koliko su zajedno, u više navrata se šuškalo da je došlo do razlaza, te da čak prodaju svoje nekretnine koje su stekli u braku, ali se to ispostavilo kao neistina.

Aron i Sem kao i uvek ignorisal su šuškanja, a mnogi tvrde da su jedan od najskladnijih parova u Holovudu zbog svoje brige o privatnosti i sloge od trenutka kad su se upoznali.