Nebinarna osoba je neko ko se ne identifikuje ni kao muškarac ni kao žena.

Njihov brak je u poslednje vreme tema razgovora na društvenim mrežama. Nakon objavljivanja sudbonosnog "da", "Pejdž Siks" je naveo da u okrugu Klark u Nevadi ne postoji evidencija o dozvoli za brak, a to su potvrdili i brojni izvori bliski paru, koji tvrde da nisu zvanično venčani.

Tokom gostovanja na SiriusKSM Hits 1 LA, voditelj je upitao bivšu glumicu da li su se zaista venčali pred zakonom ili je samo želela da privuče pažnju na društvenim mrežama. Stause je odgovorila da je njen brak stvaran.

"Svi misle da smo to uradili da bismo privukli pažnju, da bi se o nama pričalo. Šta god da radimo, uvek ćemo slušati kritike. Zato smo odlučili da ćemo uvek raditi ono što želimo. Nema potrebe da dokazujem ljudima koliko je ozbiljno nešto što radim ili kako zaista. Ako mi ne verujete, nije me briga i to je najbolji deo", rekla je ona.

Inače, Stause i G Filip upoznali su se na žurci 2021. godine, a vezu su započeli tokom snimanja spota za pesmu "Get Me Outta Here". Krišel je ranije bila udata za glumca Džastina Hartlija. Razveli su se 2019.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.