Prokletstvo serije Beverli Hils: Niko od glavnih junaka nije izbegao TRAGIČNU SUDBINU!

Popularna serija Beverli Hils je privukla veliku pažnju devedestih, a junake ove serije prati tragična sudbina u stvarnom životu.

Izvor: B92  |  
Foto: Profimedia/Courtesy Everett Collection
Foto: Profimedia/Courtesy Everett Collection
.

Nedavno je glumica Šenon Doerti, poznata po ulozi u Beverli Hilsu, otkrila kako zbog bolesti prodaje imovinu da ne bi pravila problem majci. Ona se već godinama bori sa karcinomom, koji je sada i metastazirao.

"Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja", rekla je glumica.

Njenog partnera u seriji Dilana Mekeja igrao je Luk Peri koji je iznenada preminuo 2019. u 53. godini od moždanog udara. On je ranije 2015. otkrio da ima predtumorske izrasline na debelom crevu i odmah otišao na operaciju, ali pretpostavlja se da su ga života koštale loše navike.

Sledeća je Tori Speling, bogatašica Dona Martin, koja je sada u velikim finansijskim problemima, a nakon razvoda je sa petoro dece živela čak u kamperu. Pričalo se da je ulogu dobila samo jer je njen otac bio producent, a nakon svih dugova jednom prilikom je rekla kako je jako teško navići se sa "zlatne kašike na plastičnu".

Ijan Zering je tumačio Stiva Sandersa, a nakon jedne tuče sa motociklističkom bandom u prisustvu ćerke, mnogi su pisali kako glumac nije bio napadnut, već se na snimku vidi kako on prilazi motociklistima.