Potresna ispovest žene koje je posle duge borbe uspela je da USVOJI UNUKA: Pitao me je – „Bako, jel nećeš više nikad da ideš u bolnicu?“ (VIDEO)

Marica Milošević (70) posle više od dve godine borbe za starateljstvo, uspela je da usvoji svog unuka kojeg je majka ostavila u Zvečanskoj odmah po rođenju.

T. R.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV printscreen
Foto: Prva TV printscreen
.

Ona je podelila svoju životnu priču, a kako kaže unuka je tražila od dana kada je saznala da on postoji.

„Naša porodica je bila za primer – ja, suprug, ćerka i sin koji je sad u zatvoru. Ćerka nam se u 17. godini života razbolela, dobila je karcinom. Tada smo ispustili našeg sina i bavili smo se njom, ali nismo uspeli da je spasimo. Kada je ona umrla, tada su tek počeli problemi sa sinom“, počela je Marica.

On je sada na odsluženju zatvorske kazne, a da ima sina saznao je od bivše devojke dve i po godine nakon što se ona porodila – kada mu je poslala pismo. Tada je molio svoju majku Maricu da ode u Zvečansku i proveri da li je njegov sin stvarno tamo.

Kako je ona pronašla svog unuka i kako je izgledao njihov prvi susret, kao i kako se njih dvoje sada slažu i šta se dogodilo kada je dečakova majka pokušala da stupi u kontakt sa njim pogledajte u videu.