Postala BODIBILDERKA na pragu OSME DECENIJE! Plašila se, ali sada ponosno nosi SVETLUCAVE BIKINIJE i pokazuje NESTVARNE TRBUŠNJAKE!

Rene Landers kaže da je ona dokaz da su godine samo broj.

Izvor: Večernji.hr/Paula Brico/Daily Star  |  
.

.

Rene je bila u kasnim šezdesetim kada je počela da se takmiči u bodibildingu. Kako kaže, u početku je bila pomalo nervozna zbog svega, posebno zbog hodanja u bikiniju dok je svi gledaju, ali je ubrzo stekla samopouzdanje. Nakon što je prevazišla sve strahove i nesigurnosti, prijavila se na svoje prvo fitnes takmičenje 2021. godine, piše Dejli star.

- Morala sam da prevaziđem strahove, nervozu i nesigurnost zbog toga što sam najstarija osoba u zgradi. Ali uprkos tome što sam bila najmanje dve decenije starija od bilo kog drugog takmičara, završila sam na šestom mestu – rekla je ona. Kako tvrdi, sada, u svojim 70-im, oseća da je u najboljoj formi ikada. Ona je samouverena i uživa da pokazuje svoje zategnuto telo u blistavim bikinijama.

- Imam divnog trenera koji me je stalno podsticao da se takmičim, ali sam se previše plašila. Trebalo mi je nekoliko godina da skupim hrabrost da obučem svetlucavi bikini i izađem na scenu pred gomilom stranaca... ali nakon što sam odradila tu prvu emisiju, znala sam da sam pronašla svoje ljude. Nisam se osvrtala i provela sam najbolje što sam mogla - rekla je ona. Trenutno trenira za još jedno veliko takmičenje koje će se održati sledećeg meseca u Kolumbusu, Ohajo. Tvrdi da je veoma uzbuđena i da jedva čeka da izađe na scenu.

- Veoma sam zahvalna i počastvovana što imam priliku da predstavljam žene određenog starosnog doba na ovoj prestižnoj izložbi. Pitate se ko to može sa 70 godina? Odgovor je lak - to sam JA!, zaključila je Rene.