POMOĆ Željku Stefanoviću sa cerebralnom paralizom: Voleo bih da je korak moj najveći oslonac, a on je za mene sada velika planina

Mnogi svoje probleme tiho nose na svojim plećima, a može se reći da je jedan od njih 21-godišnji Željko Stefanović iz Gornjeg Milanovca koji boluje od cerebralne paralize. Zbog svoje skromnosti i nedostatka sredstava preskočio je mnoge terapije. Jedino olakšanje vidi u operaciji kolena i sada mu je potrebna pomoć. Kako bismo mu pomogli da prikupi dovoljno sredstava, ekipa "150 minuta" je posetila mladića u Gornjem Milanovcu...

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Nema dana da se mladi Željko ne pita "kako sutra". Svaki njegov korak je veliki poduhvat svakog dana.

"Celog života se borim sa cerebralnom paralizom. Hodao sam na prstima, a posle operacije, sada hodam na tetivama", rekao je 21-godišnji Željko koji živi sa bolesnom i manje pokretnom majkom.

Uprkos svemu, on se i dalje nada i čeka bolja vremena. Potrebna mu je operacija kolena koja bi ga spasila da ne ostane u kolicima.

"Ta operacija je veliki korak, a kolica su za mene ogromni i skupoceni automobil. Ja i mama se borimo da imamo za nas, za osnovne životne potrebe", pojašnjava Željko u emisiji "150 minuta".

Za sigurniji i stabilniji korak, Željku možemo pomoći uplatom na račun:

155-4100181510454-37