Ljubav na prvi pogled

Davne 1987. Brus Vilis i Demi Mur upiznali su se na premijeri jednog filma. Demi se priseća: "Rekao je: „Mislim da bi trebalo da se venčamo.“ Šalili smo se naravno, ali odjednom mi nije izgledalo kao da se on sasvim šali.“

Demi je napisala knjigu u kojoj je otkrila detalje iz svog života

U svojim memoarima iz 2019. godine, "Inside Out", Demi Mur je iskreno podelila svoje lične borbe, detinjstvo i veze, uključujući i brak sa jednim od najpoželjnijih muškaraca na planeti - Brusom Vilisom. Otkrila je detalje o njihovoj ljubavnoj vezi, poput toga kako su počeli da se zabavljaju i kako su odlučili da se venčaju.

Demi i Brus su ubrzo postali porodica

Demi i Brus su bili potpuno ludi jedno za drugim. Oboje su bili spremni da osnuju porodicu, tako da je Demi zatrudnela samo četiri meseca nakon što su se upoznali, tačnije - prve bračne noći. Imaju tri divne ćerke — Rumer, Skaut i Talulu. Ubrzo nakon toga, kada je Demi odlučila da se vrati na posao, ali on je imao drugačije ideje.

Voleo je da je kontroliše

Demi je bila spremna da se vrati na veliko platno, ali Brus je imao drugačije mišljenje. Želeo je da ostane kod kuće i bude majka sa punim radnim vremenom, govoreći: "Ovo nikada neće uspeti ako budeš radila". Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo je počela da radi. Napisala je u knjizi da je bila izmučena — da je on bio previše „naporan“ i da ju je kontrolisao, a ona je bila „buntovnica koja se nije dala“.

Pokušala je da ispravi stvari

Brus joj je otežavao, insistirajući da ne mogu i da rade i da budu roditelji. Demi je pokušala to da izvede odvodeći svoju ćerku na set filma i stalno prilagođavajući svoj raspored kako bi se prilagodila rasporedu svog muža. Na kraju, Brus je odlučio da više ne želi da bude u takvom braku. Nije mogao da podnese pažnju koju je dobijala.

Sumnjala je da joj nije odan

Glumica se priseća: „Želeo je porodicu, ali je takođe žudeo za uzbuđenjem. U suštini, hteo je da radi šta je hteo. Imao je 36 godina, ubacite u sve to slavnu ličnost i novac. Matematika je jednostavna." A šta god je želeo, uključivalo je i odlazak u krevet sa drugim ženama. Barem je tako sumnjala Demi Mur. Mislila je da je Brus Vilis vara sa Džanuari Džons.

Foto: Profimedia

Razvedeni su, ali su ostali bliski prijatelji

Proveli su dosta vremena odvojeno zbog posla, što je bilo protiv Brusovog pravila da ne rade u isto vreme. Njima bliski prijatelji otkrili su da su zahtevi posla, zajedno sa dužim periodima snimanja u različitim delovima sveta, opterećivali njihov brak.

Brus je jednom rekao: "Naše prijateljstvo se nastavlja. Institucija je ostavljena po strani“, što su i dokazali poslednjih više od dvadeset godina. Sama činjenica da je on proveo kod nje u kući karantin i da su njegova sadašnja žena i Demi prijateljice govori dosta o tome.

Čak i sada, kada je teško bolestan, Demi je uvek tu za njega i svi se osećaju kao deo jedne velike moderne holivudske porodice koja kako se čini, odlično funkcioniše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.