Ostario PREKO NOĆI pa na brzinu OŽENIO 30 GODINA MLAĐU: Ovo mu je 4. brak, a dok nije "propao" bio je najveći šmeker

Ljubavni život pevača, Marka Entonija koji je oženio 30 godina mlađu devojku je poprilično turbulentan, a iza sebe ima 3 braka.

Izvor: kurir stil  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Slavni pevač Mark Entoni oduvek je važio za jednog od najzgodnijih i najšarmantnijih frajera koji je uspeo da zavede mnoge slavne lepotice.

Trostruki gobitnik Gremija iza sebe ima 3 propala braka, dok je ponovo stao na ludi kamen sa 30 godina mlađom manekenkom, Nadijom Fererom. Venčanje je održano u januaru, dok su ceremoniji prisustvovale mnoge slavne ličnosti među kojima su Dejvid i Viktorija Bekam, Selma Hajek i Lin-Manuel Miranda.

Zanimljivo je da je Mark svoju izabranicu zaprosio samo 3 meseca nakon što su obelodanili vezu, dok su mnogi komentarisali kako ju je "uhvatio na brzinu", jer je mnogo mlađa od njega.

Pre Nadije, Mark tri puta bio u braku. S manekenkom Dijanarom Tores venčao se 2000. godine i s njom dobio dva sina, Kristijana i Rajana, pre nego što su se razveli 2004.

Iste je godine počeo vezu s Dženifer Lopez s kojom se ubrzo i venčao, a s njom ima blizance Maksa i Emu. Par je 2011. objavio da se razvodi, a brak je okončan 2014. Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju svoje dvoe dece.

Zanimljivo je to da se Dženifer za Marka udala svega nekoliko meseci nakon raskida veridbe sa sadašnjim suprugom Benom Aflekom sa kojim se nedavno venčala u Las Vegasu posle 17 godina pauze.

Navodno Mark nije dao svoj blagoslov za obnovu njihove veze, dok je Benova bivša supruga Dženifer Garner navodno, srećna zbog njih. Inače, Džej Lo i Mark su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda zbog dece, a često su i sarađivali na raznim muzičkim projektima. Međutim, otkad se pomirila sa Aflekom, nisu viđeni zajedno.

U novembru 2014. oženio je manekenku Šenon De Limu od koje se razveo dve godine kasnije.

Poslednja žena s kojom su ga povezivali pre nego što je potvrdio vezu s Nadjom bila je Madu Nikola s kojom se poljubio na crvenom tepihu Billboard Latin Music Awardsa prošle godine.

Nedavno je na meti komentara bio i Markov izgled. Naime, 53-godišnji latino zavodnik izgleda kao da je ostario preko noći, a umorno i ispijeno lice sa podočnjacima je šokiralo javnost. Takođe, Mark je znatno osedeo, no uprkos tome, uspeo je da odvede pred oltar 30 godina mlađu.