Ne odustaje OD NJEGOVIH GENA - KLOI KARDAŠIJAN dobila drugo dete sa dečkom koji je TRI PUTA JAVNO PREVARIO

Otprilike mesec dana nakon što je Kloi Kardašijan potvrdila da ona i njen bivši Tristan Tompson očekuju drugo dete preko surogata, par je dočekao svog dečaka.

Foto: Tinseltown/Shutterstock
Foto: Tinseltown/Shutterstock
.

Dolazak njihovog sina dolazi četiri godine nakon što su njih dvoje dobili ćerku Tru. Prošlog meseca, Kloin predstavnik je potvrdio da je Truin brat i sestra "začeta u novembru", dodajući da je Kloi "neverovatno zahvalna izuzetnoj surogat majci na tako lepom blagoslovu".

Međutim, vredi napomenuti da vesti o novoj bebi ne znače da je par ponovo u kontaktu – a izvor blizak zvezdi kaže da Kloi i Tristan "nisu razgovarali van pitanja zajedničkog roditeljstva". Pozivajući se na Tristanov skandal oko očinstva krajem prošle godine, insajder je dodao:

- Beba je začeta preko surogata pre nego što je Kloi i javnosti otkriveno da Tristan ima bebu sa nekim drugim u decembru. (Igrač Čikago Bulsa je dočekao sina Tea sa Marali Nikols 2021. i takođe je otac Princa (5) sa bivšim Džordanom Kregom.)

Što se tiče toga zašto je Kardašijanka odlučila da vesti drži u tajnosti.

- Kloi je trudnoću čuvala u tajnosti kako bi zaštitila privatnost i bezbednost surogata, i da zaštiti njeno mentalno zdravlje od osude javnosti koja je rezultat Tristanovih postupaka.

Nakon drame, Kloi je želela da zadrži vest o svojoj drugoj bebi za sebe, ali kako je to rekao drugi izvor, curenje priče ju je na kraju dovelo u tešku poziciju: "Kloi je bila primorana da potvrdi trudnoću pre nego što je bila spremna da objavi tu vest.

Međutim, uprkos vremenu, par je planirao da proširi svoju porodicu već neko vreme. Tokom februarske epizode ​​serije Keeping Up With the Kardashians, Kloi je rekla Tristanu:

- Tru odrasta i osećam da je sada vreme da imam još jedno dete.

U drugoj epizodi tog marta, ona je takođe naglasila koliko joj znači da ima još jednu bebu, rekavši:

- Sve što pokušavam da uradim je da unesem više ljubavi u svoj život i u svoju porodicu, piše Blic Žena.