Mama se pita? Neće se Ronaldo oženiti dok ona ne odobri!

Priča se da sve odluke u životu Kristijana Ronalda donosi ona.

Mama i sin / Foto: Profimedia
Mama i sin / Foto: Profimedia
.

Već neko vreme se govori o čudnom odnosu majke i verenice Kristijana Ronalda. Naime, po pisanju svetskih medija, Kristijanova majka Dolores Aveiro, ne odobrava eventualni brak sa lepom Georgionom, koja trenutno nosi blizance.

Kruže glasine da 66-godišnjakinja ne veruje da Georgina zaista voli njenog sina, već da je s njime zbog lagodnog života i novca. Međutim, ako tako zaista i misli, Dolores to ne želi javno da otkrije, te je u nedavnom intervjuu za jedan portugalski magazin o Georgini govorila lepo.

O netrpeljivosti Kristijanove majke prema "snaji" se ponovo šuška otkad je Georgina na Instagramu objavila porodičnu fotografiju s božićnog okupljanja. Mnogima je upalo u oko da se Ronaldova majka na fotografiji osmehuje prilično kiselo što su oni protumačili - da ne voli snaju.

O tome se pisalo i kada je prošle godine otpratila Georginu s Instagrama, iako je na kraju tvrdila da je sve to bilo slučajno.

" Nije bilo namerno. Kao što znate, svoj Instagram koristim samo površno. Ne razumem ga previše, i prestala sam da pratim svoju snaju i još neke ljude u potpunosti neoprezno. Dodirnula sam tipku ne znajući. Prestanite da izmišljate priče", objavila je tada.

Inače, ovo nije prvi put da Kristijanova majka koči napredak njegove ljubavne veze. Javnost pamti njegovu bivšu devojku, rusku lepoticu Irinu Šajk s kojom je raskinuo 2015. godine.

"Dolores je smatrala da Irina nije prava žena za Ronalda. Želi da nađe nekoga ko bi u budućnosti mogao ispunjavati ulogu majke za Kristijana Juniora. To nije bio prioritet za Irinu", ispričao je izvor blizak sportisti i njegovoj porodici.

Govorilo se i da je Ronaldovu vezu s Irinom uništio njen stav prema njegovoj majci. Naime, manekenka nije htela da dođe na sverkvinu zabavu iznenađenja za njen 60. rođendan u Madeiri.

.

Inače, Marija Dolores dos Santos Aveiro od najmlađih je dana igrala veliku ulogu u životu svog sina. Kristijana je, zajedno sa još dve ćerke i jednim sinom odgajala sa suprugom Hoseom u Sant Antoniju. U jednom dokumentarcu o fudbaleru otkrila je da je u vreme trudnoće s njime, razmišljala o pobačaju.

"On je dete koje sam htela da pobacim. Bog nije hteo da se to dogodi i bila sam blagoslovena jer me Bog nije kaznio. Nekad me Ronaldo ismeva zbog toga, i sad se zajedno smejemo," rekla je tada.

Mnogo puta je istakla kako je veliki ljubitelj fudbala te da utakmice gleda i kada u njima ne igra Ronaldo. Velika je ljubiteljka portugalskog drugoligaša Sportinga gde je Ronaldo započeo svoju profesionalnu karijeru sa 17 godina. "On se mora ponovo tamo vratiti. Da se ja pitam već bi se vratio. Rekla sam mu: "Sine, pre nego što umrem, želim te videti u Sportingu", izjavila je.

Iako je sve ove godine živela privatnim životom, nedavno je otvorila Instagram gde je trenutno prati oko 2.5 miliona ljudi.

Izvor: story.hr / stil