"Ljudi misle da imam MILIONE, A JA SAM BESKUĆNICA": Kupala se u novcu i slavi, pa s decom završila na ulici

Hana Spirit nekada je bila jedna od najpoželjnijih plavuša, a devedesetih se proslavila kao članica popularne grupe S Club 7. Popularnost joj je donela i veliku zaradu, međutim, otkrila je da je danas postala beskućnica.

Izvor: kurir stil  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Muzička grupa u kojoj je Hana nastupala bila je jedna od najpopularnijih, ali to nije bilo prepreka da se raspadne 2003. godine. Dok je postojao i bio aktuelan, bend je ostvario zaradu od čak 50 miliona funti.

Ipak, sudbina se žestoko poigrala sa Hanom, jednom od najpopularnijih članica benda, a ona je bez ustezanja progovorila o siromaštvu koje ju je zadesilo.

Ona je za The Sun otkrila kako je sa porodicom, suprugom Adamom Tomasom i njihovo dvoje dece završila na ulici, jer su vlasnici kuće u kojoj su živeli, u Londonu, prodali istu. Budući da nisu imali dovoljno sredstava da plaćaju veliku kiriju, udomila ih je njena drugaria, a smestila ih je u svoju kancelariju.

"To je bilo jako stresno. Našem stanodavcu hitno je trebao novac pa je brzo prodao imanje i morali smo iseliti u roku od dva dana. Nismo imali vremena da nađemo drugi dom. Imali smo sreću da smo svoje stvari mogli uskladištiti u neotvoreni kafić, ali mi nismo imali gdeda odemo", prisetila se Hana.