Formula legendarne Meril Strip za USPEH I SREĆU: Zlata vredni saveti glumice!

Karijerni počeci Meril Strip bili su vrlo trnoviti. Odbijana je na audicijama, a govorili su joj da je ružna. Ali ona nije odustajala i danas je jedna od najboljih glumica. Međutim, ona nije odustajala. Danas je ona jedna od najuspešnijih i najlepših glumica Holivuda. Bez obzira što je uveliko zagazila u 8. deceniju, njeno negovano lice i prirodna lepota nisu izbledeli.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Meril je bila nominovana čak 21 put za prestižnu filmsku nagradu Oskar, a osvojila ga je tri puta. NJeni citati ogu poslužiti kao fantastičan životni vodič i motivacija. Jednom prilikom istakla je kako pronaći svoj put u životu:

"Mislim da ćeš naći svoj put... Na kraju, to je ono što ti se čini ispravnim. Ne ono što ti je majka rekla. Ne ono što ti je rekla neka glumica. Ne ono što ti je neko drugi rekao, već tihi, unutrašnji glas."

Intuicija i ono što nam srce govori treba uvek da imaju prednost u odnosu na ono što nam govore roditelji i prijatelji. Važno je da poslušate sebe i da ne dozvolite nikome da vode vaš život. Akodozvolimo da naš život oblikuju tuđa očekivanja, kritike i stavovi nikada nećemo voditi srećan život.

Strip je objasnila koliko je važno da ostanete verni sebi i onom što volite:

"Razvijajte ono što radite, ono čemu se posvećujete u svetu. Formula sreće i uspeha je da budete zapravo svoji, na najživopisniji mogući način. Integrišite ono u šta verujete u svaku oblast svog života. Usmerite svoje srce na taj posao i tražite najviše i najbolje od svih ostalih."

Izvor: Magazin.novosti