Čuvenu pevačicu majka je TUKLA DO KRVI, danas tvrdi da je za to imala DOBAR RAZLOG

Popularnu pevačicu Dženifer Lopez majka je tukla kada je bila devojka, a kako danas navodi, za to je imala dobar razlog - nije želela da njena ćerka skrene na pogrešan put.

Izvor: kurir stil  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Latino diva Dženifer Lopez danas živi život o kakvom je maštala kao devojčica. Kraj sebe ima ljubav svog života - Bena Afleka, a karijera joj u dalje cveta, i jedna je od najpopularnijih slavnih ličnosti današnjice.

Sve što dotakne gotovo da pretvori u zlato, i danas konačno uživa u bezbrižnom životu, luksuzu i bogatstvu. Ipak, nije oduvek bilo tako.

Međutim, u prošlosti je priča bila potpuno drugačija, o čemu je i pričala u svom dokumentarcu "Halftime". Naime, Džej Lo je odrasla u siromašnom delu Bronksa u Njujorku, kao deo konzervativne katoličke porodice. Bila je srednja od tri ćerke, a njena majka Gvadalupe bila je vaspitačica u vrtiću, dok je otac Dejvid bio informatičar, a kasnije i jedan od sveštenika u Sajentološkoj crkvi. Roditelji su bili veoma strogi i često su im govorili da "ne smeju da puše, niti da šire noge".

Kako bi ih odvojili od lošeg društva roditelji su Džej Lo dozvolili da peva u horu katoličke crkve, a potom je upisali i na ples, gimnastiku, atletiku, tenis i softbol.

"Mama me je upoznala sa raznim vrstama muzike. Zbog nje sam ono što jesam danas i mogu da preživim sve što ovaj posao podrazumeva upravo zato što je moja majka bila jaka. Ona tada nije bila svesna za šta me sprema, ali me je pripremila", ispričala je jednom prilikom.

Ali odnos sa njenom majkom je često bio problematičan, a upravo u Netfliksovom dokumentarcu otkrila je da ju je majka često tukla, i to do krvi, ali i da su sada u boljem odnosu nego kada je bila dete.

"Uradila je ono što je morala da bi preživela i to ju je ojačalo, ali i očvrslo", ispričala je, a u filmu se pojavljuje i Gvadalupe koja priznaje da je bila stroga prema Dženifer i njene dve sestre Lesli i Lindu.

"Nisam bila savršena majka, ali jedino mogu da kažem da sam sve radila za njihovo dobro. Htela sam da odgajim tri devojčice tako da ne zavise od muškaraca. Nisam htela da ih kritikujem, već da im pokažem da mogu bolje. Ali, Dženifer je bila najgora, iskreno, s njom mi je bilo najteže", rekla je Lupe.

Lupe ostaje pri stavu da je ćerkama batinama utuvljivala u glavu da nikada ne sme da zavise od muškarca. Pevačica je ispričala i kako je sa 18 godina pobegla od kuće jer više nije mogla da trpi takav odnos.

Ljubav prema plesu je mladu Dženifer odvukla od škole, što majka nije htela da trpi.

"Rekla mi je, ako ćeš da živiš pod mojim krovom, moraćeš da završiš školu. Jedne večeri smo se gadno posvađale i morala sam da odem", rekla je Dženifer Lopez i priznala da majka nakon toga mesecima nije razgovarala sa njom.

Džej Lo je našla posao u salonu lepote koji je čistila, a živela je od sitnih plesnih angažmana za koje je dobijala jedva 26 dolara. Živela je na pici i nudlama, ali nije prošlo mnogo vremena pre nego što su je primetili ljudi iz filmske i muzičke industrije, a ostalo je istorija. Danas je jedna od najuspešnijih pevačica i glumica, uživa sa svoje dvoje dece sinom Maksom i ćerkom Emom, koje je dobila u braku sa Markom Entonijem, i sa svojim suprugom Benom Aflekom.