Hulk Hogan i Skaj Dejli sklopili su brak u baptističkoj crkvi. Ona je nosila venčanicu modne kuće Rue de Seine i veoma skupocen nakit, minđuše od osamnaestokaratnog belog zlata, sa dijamantima, narukvicu i privezak od istog materijala.

Burme poznatih mladenaca procenjuju se na pola miliona dolara, piše TMZ. "Moj novi život počinje sada", napisao je mladoženja na Instagramu pored slike sa venčanja.

Glumac, rvač i rok basista verio se u julu ove godine sa 24 godine mlađom Skaj sa kojom je u vezi od 2022. Poznati par ne eksponira se često u javnosti, a za samog Hulka vezuju se brojni skandali, poput intimnog snimka sa suprugom njegovog (bivšeg) najboljeg prijatelja za šta je dobio 31 milion dolara.

Hulk Hogan iza sebe ima brak sa Lindom i taj brak trajao je od 1983. do 2009. kao i brak sa Dženifer Mekdonald kojom je bio oženjen od 2010. do 2021. godine. Otac je dvoje dece, Bruk (35) i Nika (32) koje je dobio u prvom braku. Skaj Dejli iza sebe ima jedan brak i troje dece.

Glumac Hulk Hogan držeći govor na venčanju glumca Korina Nemeka i Sabrine Nouv, otkrio je da je zaprosio Skaj, tri dan ranije na njen rođendan.

"Bila je dovoljno "luda" da kaže da", poručio je i naglasio da su mladenci kumovali njihovoj vezi jer su ih upoznali na jednoj zabavi, a Sabrina je insistirala da on pozove Skaj. Veridba se desila u Trama restoranu, piše "Daily mail".

Nakon što je uplovio u treću ozbiljniju vezu glumac je uspeo da smrša više od 18 kilograma. Rekao je da to delimično jer je ostavio cigarete i alkohol, piše "Men’s Health".

Hulk Hogan imao je buran razvod sa prvom suprugom koja ga je optužila za preljubu, a vodili su bitku i oko novca. Kada se saznalo da je u vezi sa Skaj, napomenuo je da je službeno razveden.

Pre nekoliko godina pojavio se intiman snimak njega i supruge njegovog najboljeg prijatelja, video je nastao dok je on još bio u braku sa Lindom koja je izjavila:

"Bilo mi je mučno da gledam taj video, želudac mi se okrenuo. Skriva se iza tih naočara i lažnog osmeha. Uzimao me zdravo za gotovo i uništio je našu porodicu. Nikad mi se nije ni izvinio". Nazvala ga je ljudsko smeće.

Podsetimo, eksplicitni snimak objavio je portal "Gawker" koji je Hulk potom tužio, tražeći 100 miliona dolara. Dobio je 2016. odštetu od 31 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.