Čekao ju je ŠEST GODINA, demantovali su sve glasine: Ljubavna priča najuticajnijeg čoveka Holivuda vraća veru U LJUBAV!

U braku su 5 godina i imaju dvoje dece...

Izvor: Glossy.rs  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Čuveni glumac Kventin Tarantino i njegova devojka Danijela Pik među kojima je razlika 20 godina dokazali su da je to za njih samo broj. Mnogi su smatrali da će se njihova veza završiti pre nego što je i počela, ali su ih oni veoma brzo demantovali.

Iako su se venčali tek 2018. godine, par se prvi put sreo 2009. Kventin i Danijela su se upoznali u Izraelu, dok je američki reditelj promovisao svoj ratni film.

Kventin i Danijela su nastavili da se zabavljaju do 2012. godine - kada su odlučili da stvari ne funkcionišu baš kako treba i tada su se razdvojili. Međutim, sudbina ih je ponovo spojila 2016. godine.

Nakon četiri godine razdvojenosti nisu hteli da gube vreme, pa je Kventin 2017. godine odlučio da napravi prvi korak ka braku i zaprosi lepu Danijelu, a kasnije, 28. novembra 2018. su se i venčali u Los Anđelesu.

Poznati reditelj nikada nije bio previše oduševljen idejom braka, ali sve se promenilo kada je upoznao Danijelu. Tog za njih posebnog dana, 22. februara 2020. par je postao tročlana porodica kada je na svet došao dečak, njihov sin.

Mališan je rođen u Tel Avivu u Izraelu. Nakon što su objavili ime dečaka u stranim medijima je došlo do nagađanja da je Tarantino dečaku dao ime po Leonardu Dikapriju, ali je on te glasine demantovao:

- Ime je dobio po dedi moje žene, ali i zato što je samo u našim srcima on bio naš mali lav - rekao je tada glumac.

Samo dve godine kasnije, Kventin i Danijela su dobili drugo dete.

- Danijela i Kventin Tarantino sa zadovoljstvom objavljuju da je Danijela 2. jula 2022. rodila devojčicu, mlađu sestru Leu, njihovom prvom detetu - izjavili su za Pipl.

Ime njihove ćerkice poiznati par do danas nije objavio.

Supruga Kventina Tarantina je ćerka izraelskog pevača i tekstopisca Tzvike Pika. Mnogi su govorili da je sa njim samo zbog novca, ali je njihova ljubav sve demantovala. Verili su se 2017, a intimno venčanje je održano u novembru 2018. godine u Los Anđelesu. Par danas živi u Tel Avivu i trude se da sina Lea, a uskoro i ćerkicu odgajaju tako da nauče da pričaju oba jezika.

Danijela je i sama uspešna glumica. Ova 38-godišnjakinja je najpoznatija po nastupima u filmovima "Bilo jednom u Holivudu", "Goalstar" i "Ekit".

Ona se trudi da svoj život drži što dalje od očiju javnost, a to potvrđuju i društvene mreže na kojima je njen Instagram nalog zaključan i mogu da je prate samo oni korisnici kojima ona to dozvoli.