Bojlova se veoma retko pojavljuje u javnosti, a čak ni na Instagramu nije objavila ništa skoro dve godine, pa je bilo iznenađenje videti je na nekoj fotografiji.

Naime, osoblje hotela u kom je odsela podelilo je na Fejsbuku fotografije sa Suzan, posvetivši joj kratku, lepu poruku: "Bilo nam je zadovoljstvo da ponovo poželimo dobrodošlicu Suzan Bojl. Suzan je fantastična dama i uvek volimo da je iznova vidimo u našem hotelu".

Na fotografiji se jasno vidi da je ova 61-godišnjakinja nešto mršavija nego pre, ali i da više vodi računa o spoljašnjosti - sada se farba, čupa obrve i očigledno je da se podvrgla tretmanu botoksa u predelu čela.

Podsetimo, Suzan je u trenutku kada je dospela u žižu svetske javnosti u pomenutom muzičkom takmičenju bila skromna domaćica sa dugovima za struju i vodu, bez ikakvog ljubavnog života i prilično zapuštenog izgleda... Ipak, danas se to promenilo!

Ona je drastično smršala, doterala se, sredila svoje finansije i život, ali ipak nije uspela u nameri da pronađe ljubav. Pevačica je 2020. godine otkrila da je poslednji put bila na sastanku 2014. i to sa jednim američkim doktorom, ali da se to nije pretvorilo u nešto više.

Suzan Bojl

Bilo kako bilo Suzan je očigledno srećna i uživa u u svom mirnom i tihom životu, daleko od pompeznog šoubiznis sveta, čiji je deo rešila da ipak ne bude. Inače, Suzan se povukla iz javnosti nakon što je shvatila da ne može da se nosi sa tolikom popularnošću i pritiscima javnosti.

"Moji ciljevi su danas jednostavni - da imam dobre prijatelje i porodicu oko sebe i da uživam u novcu koji sam zaradila, bez brige da ponovo neću moći da platim struju ili grejanje. Bila sam u toj situaciji, kad nisam mogla da platim račune nakon što mi je majka umrla, a pre nego što sam se prijavila za "Britanija ima talenat". Moj najveći strah je da se vratim na to, zato se tako trudim da razumno trošim", rekla je ona svojevremeno.

Njenu najnoviju fotografiju pogledajte OVDE!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.