Bila je sa kolegom istog prezimena, a za vezu sa Havijerom je bilo potrebno da prođe 15 godina: Danas su par za primer

Glumica Penelope Kruz je slavna i bogata, a opet divna i prirodna.

Penelope Kruz, foto: Profimedia/AFP
Penelope Kruz, foto: Profimedia/AFP
.

Glumica Penelope Kruz još od devedesetih važi za jednu od najlepših žena sveta, a njena lepota s godinama uopšte ne bledi.

Slavna glumica koja je nedavno napunila 47 godina, glumačku karijeru započela je kao tinejdžerka. U svom prvom filmu "Šunka, šunka" (1992) imala je samo 17 godina, a zanimljivo je da je u njemu glumila s Havijerom Bardemom (52), za kojeg se 18 godina kasnije udala.

Uloge u filmskim hitovima poput "Nebo boje vanile", "Voleći Pabla", "Mandolina kapetana Korelija" i "Beli prah" Penelope su vinule među zvezde, a 2008. godine osvojila je i Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "Viki Kristina Barselona".

.

Na snimanju "Neba boje vanile" dogodila joj se i romansa s kolegom istog prezimena, Tomom Kruzom, s kojim je bila u vezi od 2001. do 2004. godine. U vreme snimanja filma Tom je bio u braku, no Penelopa je insistirala na tome da se među njima nije ništa dogodilo dok se nije razveo od Nikol Kidman.

Vezu s Bardemom potvrdila je tek na crvenom tepihu prilikom dodele nagrada Goja 2010, a iste godine su se i venčali. Do tada je par bio u vezi već tri godine.

Njihov ponovni susret odigrao se na snimanju filma "Viki Kristina Barselona" za koji je Penelopa dobila Oskara, a sudbonosno da rekli su na intimnoj ceremoniji u vili svojih prijatelja na Bahamima. U braku su dobili i dvoje dece, sina Lea koji je rođen 2011. i ćerku Lunu koja je rođena 2013. godine.

.

Penelope važi za jednu od najlepših žena. Ona neguje prirodnu lepotu i ne koristi botoks.

"Radim suvo četkanje, verujem da taj ritual čisti toksine iz tela", komentarisala je jednom prilikom Kruz koja lice neguje hidratantnim kremama.

Izvor: dnevno.hr