Saznala DA JU JE PREVARIO, pa se OSVETILA na do sada NEVIĐEN NAČIN: Njegova majka je ribala mesecima, nije mi žao (VIDEO)

Žena po imenu Keri En, napravila je definitivno korak dalje kada se osvetila bivšem dečku nakon što je saznala da ju je prevario. Svoje iskustvo je podelila na TikToku i za kratko vreme njen snimak je osvojio preko milion pregleda.

Izvor: Večernji.hr/Paula Brico  |  
Ilustracija Foto: Johan Larson/Shutterstock
Ilustracija Foto: Johan Larson/Shutterstock
.

Keri je odlučila da u garnišne za zavese stavi spremljene škampe i da ih napuni toliko da, kada ostanu dovoljno dugo, ceo stan počinje da dobija vrlo neprijatan miris.

Devojka je u snimku objasnila kako je saznala za preveru.

"Dok je radio van kuće, slao je poruke svakoj devojci na mreži. To je bilo povezano sa njegovim Ajpedom, u koji sam imala uvid jer ga je ostavio kod kuće. Pomislila sam da zaslužujem bolje od ovoga, pa sam zato "poludela". Nisam samo stavila škampe u garnišne. Pošto on, odmah po dolasku sa posla, ima običaj da odmah ode pod tuš, ispraznila sam mu ambalažu sapuna. Takođe, u njegov rol on, stavila sam neku smrdljivu kremu i to nju sam potom nanela na njegove bokserice. Njegova mjaka je na kraju morala da riba njegovu spavaću sobu mesecima. Nije mi žao", priča Keri.

Njen snimak je prikupio hiljade komentara, mahom žena, koje su na TikToku podelile i neka svoja iskustva u prevarama.

"I ja sam stavljala škampe u one otvore radijatora, pa sam pojačala grejanje pre njegovog dolaska kući. Ponosna sam na sebe i dan-danas", "Koristiala sam četkicu svog bivšeg za čišćenje kupatilske šolje, pa sam je kasnije vratila na mesto kako bi mogao da je koristi", samo su neki od komentara.