Keri je odlučila da u garnišne za zavese stavi spremljene škampe i da ih napuni toliko da, kada ostanu dovoljno dugo, ceo stan počinje da dobija vrlo neprijatan miris.

Devojka je u snimku objasnila kako je saznala za preveru.

"Dok je radio van kuće, slao je poruke svakoj devojci na mreži. To je bilo povezano sa njegovim Ajpedom, u koji sam imala uvid jer ga je ostavio kod kuće. Pomislila sam da zaslužujem bolje od ovoga, pa sam zato "poludela". Nisam samo stavila škampe u garnišne. Pošto on, odmah po dolasku sa posla, ima običaj da odmah ode pod tuš, ispraznila sam mu ambalažu sapuna. Takođe, u njegov rol on, stavila sam neku smrdljivu kremu i to nju sam potom nanela na njegove bokserice. Njegova mjaka je na kraju morala da riba njegovu spavaću sobu mesecima. Nije mi žao", priča Keri.

Njen snimak je prikupio hiljade komentara, mahom žena, koje su na TikToku podelile i neka svoja iskustva u prevarama.

"I ja sam stavljala škampe u one otvore radijatora, pa sam pojačala grejanje pre njegovog dolaska kući. Ponosna sam na sebe i dan-danas", "Koristiala sam četkicu svog bivšeg za čišćenje kupatilske šolje, pa sam je kasnije vratila na mesto kako bi mogao da je koristi", samo su neki od komentara.

@carrieanneburke6 #payback #cheater #fyp #petty ♬ Oh No - Kreepa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.