Apel majke za pomoć sinu Ognjenu (6): “On ima tolike bolove kao da ga prži struja; samo troje dece na svetu boluje od ove retke bolesti"

Ognjenj Jerković, dečak iz Grocke ima samo 6 godina i 9 dijagnoza. Ovaj mali borac svakodnevno ima preko 300 epi napada u snu, a preko dana jake glavobolje, i njemu i njegovoj porodici neophodna je naša pomoć. Prema rečima njegove majke, samo troje dece na svetu boluje od ove retke bolesti.

Izvor: Prva  |  
.

- Mi putujemo 25. novembra u San Diego, u jedinu bolnicu koja je prihvatila da nešto pokuša da uradi sa Ognjenom. Nama je potrebno trenutno 230.000 dolara koje moramo da sakupimo jer ne možemo da napustimo Ameriku dok to ne isplatimo. Mi ne možemo da dobijemo od države pomoć zbog toga što lekari naši ne znaju za tu bolest. On ima tolike bolove kao da ga prži struja. Ognjen pored toga ima epilepsiju, sklerozu na mozgu, autizam, oštećenje mozga, trombofiliju, hemofiliju, astmu i još mnogo drugih dijagnoza. Pije 31 vrstu lekova. Životno je ugrožen., priča Ognjenova majka Marija i dodaje:

- Ja bih zamolila sve ljude da pošalju 15 na 3800 na Fondaciju Pokreni Život. Stvarno nam je pomoć hitna, neophodna, a 230.000 dolara je baš mnogo velika suma novca.

Priču o Ognjenu pogledajte u nastavku: