Zdravlje

Bizarne dijete slavnih ličnosti! Evo na šta su sve Bijonse i Madona pristajale da bi imale ovakvu liniju!

Mnoge svetske zvezde spremne su na (ne)moguće stvari ne bi li održale svoju figuru i dobar izgled, pa makar to bilo kobno po zdravstveno stanje. Neki od njih imaju veoma neobične navike u ishrani...
02.07.2018. - 08:26h

Šta god mislili, slavne osobe nisu poput "običnih ljudi". Kada gube kilograme, doslovno, to rade za novac.

Natali Portman

Za ulogu baletske plesačice koja ima probleme sa težinom, Natali je morala da ima oko 37 kilograma! Njena dnevna ishrana sastojala se od pola grejpa, šargarepe i malo badema. Zvuči strašno, ali ta uloga joj je donela Oskara.

Foto: Getty Images/Natali Portman
Foto: Getty Images/Natali Portman

Bijonse

Bijonse je odbijala da jede krutu hranu zbog gubitka dodatnih sedam kilograma za ulogu u filmu "Dreamgirls". Dve nedelje je pila samo vodu sa limunovim sokom, kajenskim biberom i javorovim sirupom, ponekad dodajući sveže povrće na vrh. Rezultat je bio neverovatan, ali je priznala da se više ne usuđuje to da ponovi.

Foto: Getty Images/Bijonse
Foto: Getty Images/Bijonse

Madona

Kako biste želeli da izgledate u pedeset i devetoj godina? Možda poput Madone? Pevačica je u neverovatnoj formi. To je zato što se njena ishrana temelji na pretpostavci da je vazduh dovoljan za funkcionisanje našeg tela. Ona kuva hranu, ali je ne jede: samo je miriše i ne jede ništa osim slanog soka (vode) od supe. Madona sigurno ne živi ovako sve vreme, ali koristi ovu metodu kada treba brzo da skine neki kilogram, piše kurir.rs.

Foto: Getty Images/Madona
Foto: Getty Images/Madona