Znate li ko je NAJOMRAŽENIJI TV LIK U ISTORIJI? Zbog neočekivanog imena na trećem mestu LISTA JE IZMENJENA preko noći

Posle 20.000 glasova, ispostavilo se da je na trećem mestu, odmah iza sadista i ubica, lik koji ni po čemu nije negativan, a onda se preko noći sve promenilo.

Izvor: Glossy  |  
Foto: KaterynaSypailova/Shuttrstock
Foto: KaterynaSypailova/Shuttrstock
.

Društvenim mrežama proteklih dana širi se lista najomraženijih likova u televizijskim serijama koja je sastavljena na osnovu glasova čitalaca na portalu Ranker, a ispostavilo se da je ona kontroverznija nego što biste očekivali.

Ponekad glumci u serijama urade tako dobar posao da publici budu simpatični ili iritantni i kada, kasnije, igraju sasvim drugačije junake i uvek ih vezuju za taj jedan lik.

Foto: arrideo/Shutterstock
Foto: arrideo/Shutterstock
.

Ranker je zanimalo ko su ti negativci koji su ostavili poseban utisak, a na pomenutoj listi, u kojoj je glasaslo 20.000 ljudi, prvo mesto je pripalo kralju Džofriju Barateonu, kog je u "Igri prestola"(Game Of Thrones) igrao irski glumac Džek Glison.

Na drugom se našao Remzi Bolton, čiji je lik u istoj seriji tumačio velški glumac Ajvan Reon.

Foto: s_bukley/Shuttrstock
Foto: s_bukley/Shuttrstock
.

Ko je na trećem mestu, pitate se, tik iza nemilosrdnih ubica i sadista? Verovali ili ne, u pitanju je Skajler Vajt, koju je u ostvarenju "Čista hemija" (Breaking Bad) igrala Ana Gan.

Reč je o ulozi supruge profesora hemije u srednjoj školi koji nakon što mu dijagnostikuju rak počinje da se bavi proizvodnjom droge i postaje veliko ime u kriminalnom svetu, a jedini "greh" Skajlar Vajt je to što je zabrinuta jer se njen suprug ponaša čudno, dok ona brine o kući i njihovom sinu sa invaliditetom i ide na posao.

"Mrzite Skajler Vajt iz najmizoginijih razloga, ona čak ni ne pripada ovoj listi", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao je "potpuno ludo što je Skajler zauzela tako visoko mesto".

Nakon što je ova lista, još uvek otvorena za glasanje, privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama, fanovi "Čiste hemije" požurili su da spuste Skajler sa nezasluženog trećeg mesta, pa je posle ukupno 29.100 glasova, ona trenutno na 20. poziciji.

.

Ovako izgleda spisak prvih deset:

1. Džofri Barateon (Igra prestola)

2. Remzi Bolton (Igra prestola)

3. Šou Taker (Čelični alhemičar)

4. Filip Blejk (Okružen mrtvima)

5. Sersi Lanister (Igra prestola)

6. Rejčel Beri (Gli)

7. Tod Alkvist (Čista hemija)

8. Livija Soprano (Sopranovi)

9. Kaju (Kaju)

10. Ed Peletje (Okružen mrtvima)