Želela je da izgleda kao BRATZ LUTKA, a sada su joj usne na ivici "PUCANJA": Još uvek nisu dovoljno VELIKE! (FOTO)

Andrea Ivanova je nedavno dospela na naslovne strane nakon što je debitovala sa svojim novim poboljšanim izgledom, izdvojivši oko 1.600 funti za filer za jagodice.

Izvor: Muški magazin  |  
.

.

Pored svoje samoproglašene titule "Najvećih usana na svetu", influenserka se takođe nada da će postići novi rekord sa svojom dobro definisanom strukturom lica.

Započevši svoju transformaciju 2018. godine, u nadi da će izgledati kao Bratz lutka, takođe se podvrgla daljim operacijama, kao što su fileri za vilicu i bradu. Sada, u pokušaju da zadrži svoju raskošnu naduvanost u vrhunskoj formi, dodala je svom licu još filera – ali su njeni fanovi izrazili zabrinutost, verujući da su joj usne blizu "pucanja".

"I dalje želim veće usne i nastaviću sa još injekcija da ih učinim još većim", rekla je Andrea, koja ima 26.000 pratilaca na Instagramu.

"Moje usne još uvek nisu dovoljno velike i želim ih mnogo veće nego sada. Svakog meseca ću dodavati filere, ali ne mogu ni da izbrojim koliko sam novca ukupno potrošila".

U objavi, koja je prikupila stotine lajkova, ona pokazuje svoje ogromne usne, uz opis: "Sveže usne i obrazi!!!" Korisnici su pohrlili u sekciju komentara želeći da podele svoje reakcije, uz pomešane odgovore.

"Zar se ne plašite da će jednog dana pući", rekla je Kler Luiz Nudžent. Druga osoba je dodala: "Tako mi je žao zbog tebe", nakon čega je usledio emotikon koji plače.

"Ove doktore treba zatvoriti! Potrebna vam je mentalna pomoć", prokomentarisala je jedna korisnica, dok je drugi korisnik dodao: "Tako tužno! Molim te, ne budi samo par usana." Drugi su, međutim, obožavali njen novi izgled.

"Izgledaju neverovatno", !Andrea, sanjam šta tvoje usne mogu da urade", "Apsolutna lepota i savršenstvo", bili su neki od komentara.

Ranije je nekadašnja studentkinja filozofije tvrdila da je nekoliko klinika "odbilo" da joj da još filera za usne, jer bi budući zahvati mogli biti potencijalno "fatalni". Osim njihovih stavova i negativnih mišljenja na mreži, 25-godišnjakinja obožava svoj izgled.

Andrea, koja je inače iz Bugarske je dodala: "Ne brinem za komentare ljudi, pošto imam svoj ukus i pogled na lepotu – striktno ih pratim. Svaka osoba treba da zadovolji sebe bez straha ili brige o mišljenju drugih, jer je smisao života biti srećan."