UPOZNAJTE GA BOLJE: Šta omiljeno piće govori o muškarcu?

Bilo da ste izašli na prvi sastanak sa dečkom, ili je reč o ponovljenom susretu, druženju ili vezi, dobro je obratiti pažnju na njegov izbor aperitiva. Znamo, pomislićete da u trenutku zanosa nije potrebno obraćati pažnju na detalje, ali uverevamo vas da to ipak treba da uradite.

Šta muškarac pije?, foto: Monkey Business Images/Shutterstock
Šta muškarac pije?, foto: Monkey Business Images/Shutterstock
.

Vino

Ukoliko je muškarac preko puta vas ljubitelj vina, velike su šanse da je uglađen i da zna da se odupre iskušenju u vidu koktela. Nije važno da li radije bira crnu ili belu varijantu, jer je razlika samo u aromi, koja je sa jedne strane bogata, a sa druge osvežavajuća. Na vama je samo da se opustite, jer su šarm i dobar ukus na njegovoj strani, i razgovor može ići samo u dobrom pravcu.

Pivo

Pivo govori o tome da muškarac ima dovoljno petlje da se odluči za možda najčešći odabir iz ponude. Iako ovaj scenario može delovati suviše predvidljivo, iza svega se krije iskrenost, koja je, posebno u današnje vreme, na ceni.

Džin tonik

Kleka je ponovo u modi, ali nažalost, muškarcu kome na karti pića za oko zapadne džin tonik ne treba do kraja verovati. Obično do osvešćivanja prođe neko vreme, dok potencijalni partner traga za pićem najboljeg kvaliteta.

Votka tonik

Dobrodošli na prag predvidljivosti i igranja na sigurno. U slučaju votka tonika ne treba trošiti reči, već priznati da je to omiljeno piće mnogih od srednjoškolskih dana. Stoga, drage dame, znajte da su iznenađenja veoma retka pojava, naprotiv, ovaj film ste već gledali.

Bladi Meri

U anglosaksonskoj kulturi veruje se da je ovo piće najbolji lek za mamurluk prethodnih večeri. Neretko govorimo o osobi jačeg pola koja često izlazi u provod, a sutradan treba da se pojavi u kancelariji na odgovornom poslu. Ovakvo ponašanje ostavlja posledice, pa ako planirate da se priključite terevenki, obratite pažnju na jetru, i naoružajte se strpljenjem.

Votka martini

Ukoliko ste voleli agenta 007, uživaćete u društvu muškarca koji bira votku martini. Možda ovaj odabir na prvi pogled deluje staromodno, ali lepi maniri nemaju rok trajanja. Dama koja dopadne u njegove ruke može da uživa u pažnji i otvorenoj naklonosti, kojom pokušava da je zadivi. Nekada je i tajanstven, ali zašto bežati od izazova…

Margarita

Koktel koji pruža trodimenzionalno iskustvo, oličeno u tekili, soli i limunu. Ovaj opis vam nagoveštava da imate posla sa nestabilnom osobom, promenljivog raspoloženja, koja ima narcističku crtu ličnosti. Iako je vešt na rečima, i ume da zadobije pažnju, vremenom istina ispliva na videlo. Stoga, budite na oprezu!

Mohito

Letnji kokteli prizivaju sliku plaže, bazena i luksuznog smeštaja. Muškarac koji ispija mohito, ima sklonosti ka ugađanju i neozbiljnom doživljavanju obaveza. Sa njim je zabava zagarantovana, ali za nešto ozbiljnije potražite nekoga ko glasa za prva dva pića sa liste, piše Grazia.it, prenosi Citymagazin.

Bezalkoholni koktel

Razlozi za ovakav izbor mogu biti različiti, ali svakako su zdravstvene prirode, a ponekad su stvar ukusa. Međutim, verovatno se slažete sa nama da je ponekad potrebno dati sebi oduška i popiti čašicu alkohola. Ukoliko ne želite da slušate gunđanje, i dosta vam je svakodnevnih problema, zaobiđite muškarca koji naručuje bezalkoholne koktele.

Viski i kola

Ako vam prija rokerski stil života, i ne smeta vam prizvuk ʽ90-ih, onda znajte da je kombinacija viskija i kole dobar znak. Ovakav muškarac može se činiti kao svadljiv i mangup, ali večeri sa njim pretvaraju se u priče za anale. U početku ne treba imati prevelika očekivanja, ali jednom kada se veže, ostaje lojalan svojoj izabranici.