Naime, Ženska fondacija Kanade osmislila je "signalni poziv za pomoć” u slučaju nasilja partnera, kako bi mogla da alarmira javnost kada joj treba pomoć, što je kasnije popularizovano putem društvene mreže TikTok.

Toni i Anđela vozili su auto-putem kada im je žena na suvozačevom mestu uputila signal da joj je potrebna pomoć. Žena je bila u automobilu marke "nisan", kada je pokazala "znak opasnosti".

Kada je primetila znak, Anđela je pojačala gas, sustigla je sporni automobil, a onda ponovo videla ženu koja okreće dlan, savija palac i sklapa ostala četiri prsta.

"Opet je to uradila! Hoćemo li ih pratiti? Plakaću, uspaničena sam“, rekla je.

@tonylovesangel 😱 MUST WATCH! AND HELP RAISE AWARNESS PLEASE! 🙏🏼 #rescue #sighlanguage #cops #truecrime #abuse #abuseawareness #abusesurvivor #realtv #news #highwaypatrol ♬ original sound - Tony & Angel

U sledećim scenama na TikToku može se čuti kako Anđela razgovara sa policijom.

"Želim da prijavim hitan slučaj. Pratim ženu koja je signalizirala da je žrtva nasilja. Ne znam detalje", rekla je ona.

Zatim objašnjava da je dobila instrukcije da "prestane da ih prati jer stiže pomoć“, ali i da nije odustala u slučaju da policajci "ne uspeju da pronađu nisan”.

Šta se dalje dogodilo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

@tonylovesangel PART 2! 😱 Must watch! Please learn this sign and help spread awarness! ♥️ #carchase #abuse #abusesurvivor #signlanguage #goodsamaritan #part2 #scary #truecrime ♬ original sound - Tony & Angel

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.