Neočekivane stvari

Kada ne možete ni da naslutite šta vas sledeće čeka, to je dobar znak, iako vi u tom trenutku možete biti ubeđeni u suprotno. To znači da se vodite intuicijom i da radite stvari van zone komfora, a to svakako mora da rezultuje uspehom. Kada stvari u životu obavljate rutinski, ne postoji mesta za napredovanje. Odjednom primećujete da vam se intuicija zaoštrila kao nikada do sada. Da li vam se d

ešava da pomslite na nešto, a odgovor se sam pojavi? To znači da se kockice u vašem životu slažu i da sve polako dolazi na svoje mesto.

Stalno viđate broj 8

Kada je u pitanju podsvest, broj 8 je vrlo značajan. Na primer, u Kini je to jedan od najsrećnijih brojeva i usko je povezan sa srećom. Zanimljivo je da broj 8 ima potpuno simetričan oblik i simbolizuje ravnotežu. Dakle, ako stalno viđate broj 8, treba da poradite na ravnoteži svog života, kao i na stabilnosti i sigurnosti.

Odlučnost i nove šanse sa svih strana

Kada se u vašem životu pojave novi ljudi i novi susreti, tada će se pojaviti i potpuno nepoznato iskustvo. A s novim iskustvom, dolaze i nove mogućnosti. Na primer, ako vas je povredio bivši dečko i vi ste se odrekli novih ljudi, sada je vreme da se ove prepreke prevaziđu. Hrabro zakoračite ka novim iskustvima, ali što je najvažnije – i novim prilikama. Univerzum priprema mnogo više iznenađenja i poklona, pa nemojte da im se opirete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.