Rešite najkraći test ličnosti i saznajte KOLIKO STE ZLOBNI!

Kratki testovi uvek koriste vašu percepciju kako bi prodrli duboko u vašu podsvest i otkrili stvari koje ponekad uspevaju da isplivaju na površinu, a ponekad ostaju zauvek tamo.

.

Таkav je slučaj i sa ovim kratkim testom koji traje manje od sekunde. Sve što traži od vas je da pogledate ilustraciju što je kraće moguće i da kažete šta ste prvo primetili na njoj.

Rešite test i otkrijte koliko ste zlobni ili dobri:

.

BROD Vi ste 100% zlobni То ne znači da ste sposobni da naškodite nekome, već jednostavno imate najveći kapacitet za doživljavanje i razumevanje zla. Ponekad to znači da ste i sebični, odnosno da radite stvari samo zarad ličnog interesa. ČOVEK Vi ste 80% dоbri, а 20% zlobni Vi ste topla i brižna osoba. Volite veliko društvo i stalno upoznajete nove ljude. Saosećate sa svima oko vas. Znate šta znači zloba, ali se uvek trudite da što je moguće manje budete zlobni. Ljudi vas zaista vole. OKEAN Vi ste 100% dobri Nežna duša koja ne zna da kaže „ne“. Uvek želite da pravda izađe na videlo i da oko vas vlada mir. Ljubazni ste i požrtvovani. Ipak, pazite, jer drugi često umeju da zloupotrebe i iskoriste vašu dobrotu, prenosi crnobelo.rs.