Pidžama, bokserice ili... Ono u čemu MUŠKARCI SPAVAJU otrkiva razne zanimljive stvari o njihovom KARAKTERU

Prema rečima psihologa Samanthe Rodman, ono u čemu muškarac spava otkriva kakav je njegov karakter. Proverite da li opis odgovara vašem muškarcu.

foto: Depositphotos, VitalikRadko Author VitalikRadko
foto: Depositphotos, VitalikRadko Author VitalikRadko
.

Pidžama

Najvažnija mu je udobnost, a reč je o vrlo pouzdanoj osobi na koju se uvek možete da se oslonite. Muškarci koji spavaju u pidžami najčešće su privrženi svojim partnerkama, neguju porodične odnose i jako, jako uživaju u maženju, ističe psiholog Rodman. U njegovom zagrljaju ojećaćete se sigurno i posebno.

Bokserice

Ovoj kategoriji definitivno pripada najveći broj muškaraca iz vrlo jednostavnog razloga – to im je najjednostavnije rešenje za odlazak na spavanje. Ali i to puno govori o njihovom karakteru. Naime, ovi muškarci su vrlo jednostavni, vole sport, druženje s prijateljimaa i uvek su spremni za akciju. Često su pouzdani u ljubavi, a u braku su dobri muževi i očevi.

Ništa

Spavanje bez ičega upućuje na izrazito seksepilnog muškarca željnog akcije i adrenalina. Verovatno je da obožava putovanja i nova životna iskustva. Ove muškarce okolina često doživljava kao ekscentričnu osobu.

Izvor: Magazin.novosti