Ovaj TEST SA ZIDOM će vam pomoći da rešite probleme koji vas muče - da li ste ga ikada rešavali?

Način na koji razmišljamo često otkriva mnogo više od onoga što smo i sami znali. Sigurno ste nekada, makar iz radoznalosti, rešili neki test na koji ste naišli na Internetu. Osim što je rešavanje uglavnom zabavno, često možete da otkrijete i nešto što o sebi niste znali. Ukoliko još uvek niste, obavezno uradite test sa zidom koji je ovih dana jako popularan na društvenim mrežama.

Ilustracija Foto: SFIO CRACHO/Shutterstock
Ilustracija Foto: SFIO CRACHO/Shutterstock
.

Kažu da iz njega možemo da saznamo nešto više o sebi i načinu na koji posmatramo svet.

Kako vam ovaj test može otkriti način na koji posmatrate svet?

Započnite tako da zamislite da ste kroz pustinju hodali par dana, navodi psihoterapeutkinja Elizabet Federik. U tom ste trenutku verovatno već žedni i gladni, umorni i nervozni. Sada se zamislite kako dolazite do zida.

"Kada stavite uvo na zid čujete oazu na drugoj strani, a cilj je da shvatite kako ćete savladati prepreku da biste stigli do oaze", navodi lekarka i dodaje da je ovo vrlo simbolično jer se u stvarnosti svi u poslednje vreme suočavamo sa željom da nešto postignemo pri čemu često nailazimo na prepreke koje moramo da savladamo kako bismo stigli do cilja.

U ovom trenutku postoje četiti izbora, možete proći ispod zida, preko zida, oko zida ili možete razbiti zid. Razmislite na trenutak šta bi vi uradili u toj situaciji pa u nastavku saznajte kakav vam je karakter.

Ako ste odlučili da preskočite zid

Ovo su ambiciozni osobe koje vodi želja i često mnogo toga u života postižu. Samouvereni su i veruju da mogu da ostvarite šta god požele. Njih prepreke neće sprečiti da urade šta su naumile.

Ako ste odličili da prođete ispod zida

Terapeutkinja kaže da se ne boji teškog i prljavog posla, bukvalno i figurativno. Ove će osobe zapravo jedva dočekati teške zadatke. Ove osobe moraju mnogo toga da prođu u životu i spremne su da rade duplo više kako bi došle do cilja, prenosi 24sedam.rs.

Ako ste se odlučili da zaobiđete zid

Ako tražite put sa najmanje problema, ne znači da ste lenji već može otkriti da takve osobe vole da pronađu najjednostavnija rešenja. Ipak oni najviše vole efikasnost i traže načine kako do cilja uz najmanje truda i za najmanje vremena.

Ako ste odlučili da razbijete zid

Neki bi ljudi mogli ove osobe da smatraju pesimistima ili cinicima, ali oni mogu da misle da je sve crno zbog svega što su u životu prošli i izdržali. Zbog toga su i postali snažni i apsolutno veruju u svoju snagu pa će srušiti sve prepreke ispred sebe.