Okupite prijatelje i prepustite se vrhunskom doživljaju sporta na savršenom televizoru

Ovo su dani kada je većina populacije iz celog sveta "prikovana" za televizore i prate dešavanja u svetu fudbala. Ovo je vreme kada nam je televizor najbolji drug, a od njega očekujemo da nam prikaže kristalno čistu sliku i pruži jasan i glasan zvuk.

PR
Ilustracija Foto: shippee/Shutterstock
Ilustracija Foto: shippee/Shutterstock
.

Verovatno je većina vas već nabavila savršen uređaj za ovaj ugođaj, a za one koji nisu o tome mislili na vreme imamo odličan savet i preporuku za TV uz koji će iskustvo gledanja utakmica biti skoro pa kao da ste na stadionu.

Osetite magiju igre kao na terenu

Reč je o Samsung Neo QLED TV koji je jedan od najboljih televizora koje trenutno možete kupiti. Quantum Matrix tehnologija uvlači vas u središte radnje uz najsitnije detalje. Uživajte u utakmicama u kvalitetu slike kao u bioskopu uz naprednu tehnologiju Neural Quantum 8k procesora koja primenjuje veštačku inteligenciju kako bi postigla jači nivo kontrasta i kako bi sve izledalo kristalno jasno. S najnovijom tehnologijom Dolby Atmos® i Q-symphony koja podiže doživljaj gledanja kod kuće na najviši nivo slušajte zvuk sudske pištaljke koji kao da svira baš u vašoj dnevnoj sobi. Osim vrhunskih tehničkih mogućnosti Neo QLED 2022 televizore odlikuje i Infinity One dizajn. Uz crne ivice koji se stapaju u Infinity ekran, Neo QLED odiše elegancijom i jednostavnošću tako da ćete osim savršenog zvuka i slike imati i televizor koji će se savršeno uklapati u vaš enterijer i činiti ga bogatijim i lepšim.

.

Uživanje u najboljim sadržajima

Nakon što obavite sastanke i završite sa poslom slobodno sebi dajte malo oduška uz omiljenu igricu. Uz Super Ultrawide široki prikaz radnje u razmerama 21:9 i 32:9 i nadograđenu Gamebar traku, koja stalno proverava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu, pobedite u još više igara. Neo QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz brzinu osvježavanja od 144 Hz.

Kada obavite posao i zasitite se video igara, dopustite vašem Neo QLED televizoru da postane vaš najbolji saveznik. Uz aplikaciju SmartThings možete se opustiti i prepustiti ostalo svom pametnom televizoru. Neo QLED vas može besprekorno spojiti na vaše uređaje, nadzirati ih i upravljati. Odaberite između nekoliko glasovnih pomoćnika i uživajte u najboljim sadržajima iz udobnosti vlastite fotelje. Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant – svi su oni ugrađeni u vaš televizor i spremni su da vam pruže optimalan doživljaj zabave.

Ilustracija Foto: Vasyl Shulga/Shutterstock
Ilustracija Foto: Vasyl Shulga/Shutterstock
.

Koristan i za zabavu i za posao

Uz Samsung Neo QLED televizore možete otkriti i praktičniji način okupljanja tima. Dovoljno je da uparite vaš televizor sa računarom i aplikacijama za videopozive kao što je Google Duo i okupite ceo svoj tim u tren oka iz udobnosti svoje dnevne sobe. Ukoliko vam je potrebno više prostora za rad spojite svoj pametni telefon sa Neo QLED televizorom za ugodniji i širi prikaz aktivnosti. Multi View način rada omogućava podelu ekrana na čak četiri dela – savršeno za trenutke kad vam treba više ekrana za rad ili želite da pratite više sadržaja u isto vreme.

Napravite potez sezone i gledajte omiljene sportske sadžaje gde god se nalazite, jer uz kupovinu Neo QLED televizora dijagonale od 75" ili veće, na poklon dobijate The Freestyle prenosni projektor.

Promocija traje do 11.12.2022. ili do isteka zaliha poklona. Više informacija o akciji možete naći na linku https://www.samsung.com/rs/offer/neo-qled-big-screen-gift-the-freestyle/