Njen video ima 2 miliona pregleda: Naučila je mačku da gasi svetlo, snimak objavila na Tik Toku, sada mnogi pokušavaju isto...

Svima se dešava da umorni od svakodnevnih obaveza uveče jedva čekaju da se ušuškaju u svoj krevet i prepuste se snovima. Sigurno se i vama dešavalo da ste se taman udobno smestili u krevet i zauzeli pozu u kojoj najviše volite da spavate, a onda ste se setili da niste ugasili svetlo. Jedna korisnica Tik Toka je došla na ideju kako da ugasi svetlo, a da ne ustane iz kreveta. Snimila je video i okačila ga na internet, nakon čega su mnogi vlasnici mačaka uradili isto.

Mačke su strastveni lovci, love čak i po kući, foto: Nils Jacobi/Shutterstock
Mačke su strastveni lovci, love čak i po kući, foto: Nils Jacobi/Shutterstock
.

Korisnica TikToka pod nadimkom @alianimus podelila je trik kako da mačka ugasi svetlo umesto vas.

.

S obzirom na to da mačke vole da love, ova devojka je odlučila da se poigra sa svojim ljubimcem, a ujedno i ugodi sebi. Dok je ležala u krevetu, laserom je pokazivala na prekidač za svetlo i njena mačka je trčala za njim i ugasila svetlo.

Video je na TikToku za svega dva dana pogledan više od dva miliona puta. Ispod snimka ima više od 1.700 komentara, piše DDL.

„Samo pričekaj da mačka počne paliti i gasiti prekidače kad god bude htela“, „Genijalna ideja“, „Vreme je da nabavim mačku“, „Koristan video“, samo su neki od komentara.