Da li za 12 SEKUNDI možete da pronađete NULU među gomilom slova O? (FOTO)

Optičke iluzije su one koje pokazuju da se ilustracije razlikuju od standardnih slika.

Izvor: Krstarica/A. J.  |  
.

.

Uglavnom roditelji teraju svoju decu da rešavaju ovu vrstu optičke iluzije. Pošto optičke iluzije povećavaju vizuelni nivo, optičke iluzije mogu uglavnom da se reše pomoću mobilnih, računarskih ili mrežnih objekata. Pred vama je još jedna fascinantna optička iluzija, koja na prvi pogled deluje jednostavno, ali neće biti nimalo lako rešiti je u predviđenom roku.

Pokušajte da pronađete broj 0 među gomilom slova O i to u roku od 12 sekundi.

Odvojite vreme da pronađete rešenje za ovu optičku iluziju. Ako dobijete odgovor, možete se pohvaliti da imate zaista sjajan vid i zavidnu inteligenciju. U suprotnom, morate da proverite ispod da biste pronašli rešenje ove optičke iluzije.

Pogledajte pažljivo ilustraciju, svaku kolonu i svaki red ne bi li primetili broj koji je potrebno pronaći u ovom vizuelnom izazovu. Ilustracija je zbunila na hiljade odraslih osoba koje su se namučile da shvate gde se ovde krije nula. Neki istraživači navode da što više optičkih iluzija vežbate svoj mozak izazovnim zagonetkama i proverama, to ste inteligentniji.

U slučaju da niste dobili jasnu viziju gde se tačno nalazi nula, evo rešenja. U trećem redu, u trećoj koloni pronaći ćete traženi broj.