Ćerki ću napraviti rođendansko slavlje SAMO DVA PUTA - Donela je neobičnu odluku, pa izazvala burne reakcije na društvenim mrežama: "Siroto dete..."

Jedna mama objasnila je zašto ne namerava svake godine da pravi rođendanska slavlja za svoju ćerku!

Izvor: Yumama/N. Z.  |  
Ilustracija; Foto: Lysenko Andrii/Shuttrstock
Ilustracija; Foto: Lysenko Andrii/Shuttrstock
.

Većina roditelja rođendane svoje dece slavi na ovaj ili onaj način – neko u restoranu, drugi u dečjoj igraonici, a neki i kod kuće. Jedna mama po imenu Marisa Lajt je otkrila da namerava da proslavi samo prvi i 16. rođendan svoje ćerke, dok za ostale neće organizovati slavlja.

Ova mama je objasnila da je bila na mnogim dečjim rođendanima pre nego što je i sama postala majka, te da joj "nije bilo lepo". Takođe, smatra da "dete nije ni primetilo da sam bila tu", pa ističe da ona "neće to forsirati" među svojim prijateljima i porodicom.

Međutim, Marisa ima drugu ideju kako da obeleži rođendan svoje ćerkice tako da ona zaista uživa u njemu. Kako kaže, organizovaće "Dejzin dan" (devojčica se zove Dejzi) tako da devojčica sama izabere svoj poklon, odluči šta želi da radi tog dana i izabere gde će da idu na porodičnu večeru.

.

Kada devojčica malo odraste i bude išla na rođendane svojih drugara, pa poželi i ona tako nešto, moći će da bira između rođendanskog slavlja i "Dejzinog dana".

Odluka ove majke je privukla veliku pažnju na mrežama jer mnogi smatraju da je "tužno" to što neće svojoj devojčici da organizuje rođendane.

"Siroto dete, zaslužuje da ima slavlje za rođendan kao i svi drugi", jedan je od komentara. "Imala sam takve drugarice kada sam bila dete. Tvoja ćerka će imati rođendanska slavlja, samo joj ih nećeš ti organizovati. I sećaće ih se", napisala joj je jedna žena.

Ima i onih koji smatraju da je ovo sasvim razumna odluka, a šta vi mislite?