Ako želite DA RAZGOVARATE SA PROROKOM i saznate šta vas čeka NA POSLU, U LJUBAVI ili nešto o PROŠLOM ŽIVOTU - ovo mesto u Beogradu morate da posetite!

Ako ste ikada poželeli da razgovarate sa prorokom, prizovete vizije gledanjem u kuglu, ili da proverite koliko ste sujeverni - sve to možete uraditi na jednom neobičnom mestu. Ako biste želeli da iskusite paranormalno, onda je pravo vreme da posetite ovaj jedinstveni muzej u Beogradu.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Događaji o kojima ne postoje racionalna objašnjenja, svedočanstva ljudi o neobičnim pojavama, zapisi, veštičarenje... Samo su neki od brojnih sadržaja Muzeja paranormalnog. Ovde se našlo prostora i za mitska bića poput vampira, drekavca i vukodlaka, kao i mnogo informacija o njima, prema predanjima naših predaka. Kako su živeli, kako su uticali na ljude, a takođe postoji i magijski kutak gde se nalaze i predmeti iz vodenice čuvenog Save Savanovića.

Kako izgleda Muzej paranormalnog i šta se posetiocima najviše dopada, i koje odgovore traže baš na ovom mestu, poslušajte u nastavku: