Napravljena DRVENA SKULPTURA Jelene Karleuša! Cena je prilično visoka, a pogledajte kako izgleda (VIDEO)

Godinama unazad se u Bosni i Hercegovini održava takmičenje za najlepšu baštu godine. I porodica Titorić više puta osvajala prvo mesto. Ove godine je svoju baštu učinila dosta specifičnijom i drugačijom od ostalih.

Jelena Karleuša, foto: Prva TV
Jelena Karleuša, foto: Prva TV
.

Vlasnik domaćinstva Hajro Titorić za svoje dvorište kaže da je "zemaljski raj", gde njegovi gosti mogu uživati u ružama, voćnjaku, raznim figurama od drveta koje izrađuje njegov zet Mirzet. A od ove godine, njihovo dvorište je bogato za još jednu skulpturu i to jedne poznate regionalne zvezde - Jelene Karleuše.

“Vajarstvo je nešto što sam zavolio od malena. Mnogi se čude od kuda ja kao tehničar za elektro energetiku u ovim vodama. Jednostavno. To je dar od Boga i sve činim da ovaj posao pretvorim u nešto više od običnog hobija kojim se bavim u slobodno vreme. Odlučio sam da od drveta počnem vajati i figure nekih ljudi iz javnog života. Evo, kao pilot projekat trenutno činim to da u drvetu “oživim” estradnu zvezdu Jelenu Karleušu", rekao je Mirzet, prenosi tuzlanski.ba.

Skulpturu je javnosti prvi put pokazao u martu ove godine, a vest je odmah postala zanimljivost širom regiona. Čak je i poznata pevačica reagovala na svom Instagramu, obrativši se rečima: "Obožavam Bosance".

Drvena skulptura je konačno završena u julu, a danas već čeka i svog kupca.

Kako kaže u intervju, koji možete pogledati NA OVOM LINKU, skulpturu prodaje po ceni od 5 000 evra, pa je javno predložio Jeleninom suprugu Dušku Tošiću da joj to pokloni za rođendan.

Kako izgleda drvena skulptura Jelene Karleuše možete pogledati NA OVOM LINKU!