IMA LI ISTINE? Ako sanjate neku od ovih 5 stvari, uskoro ćete se ZALJUBITI!

Ovi snovi predstavljaju najavu nove ljubavi

Šta sanjate?, foto: Depositphotos/ccaetano
Šta sanjate?, foto: Depositphotos/ccaetano
.

Ljude je uvek interesovalo šta snovi zaista znače. Tumačenja se često razlikuju, ali jedna stvar je zajednička u svakom objašnjenju – snovi nam definitivno skreću pažnju na određeni problem.

Ako ste zabrinuti da li ćete i kada pronaći pravu ljubav, odgovor se možda krije baš u snovima.

Verovanja kažu da ako sanjate neku od ovih pet stvari, to je dobar znak i najava da ćete se uskoro zaljubiti. Vi procenite koliko u ovim pričama ima istine…

1. Lutka
Ako sanjate da nekom poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali, ako se u snovima igrate s lutkom, to znači da bi uskoro mogli da se s nekim posvađate.

2. Golotinja
Ukoliko se u snovima skidate ili ste već skroz goli, to otkriva da biste uskoro mogli da upoznate nekoga. To je neko ko će vam postati veoma važan, pa čak i budući partner.

3. Posteljina
Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da, u stvari, jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je dobro ako sanjate belu posteljinu.

4. Gusta šuma
Ako sanjate gustu šumu iz koje pronalazite izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete da pronađete izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vreme da upoznate nekoga.

5. Semenke
Kada su semenke u pitanju, može da se dogodi da sanjate setvu ili žetvu. Setva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije – tada morate da se rešite nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, semenke su simbol plodnosti, piše 24sata.hr.