Prvo što ste zapazili na ovoj ilustraciji, otkiva kako GLEDATE NA SVET, ali i vaše MANE I VRLINE...

Ovaj jednostavan vizualni test će u nekoliko koraka otkriti vaš način gledanja na stvarnost i omogući će vam da temeljito istražite svoju ličnost.

.

Odgovorite instiktivno - šta ste prvo ugledali? 

Viljuška

Ako je viljuška prvo što ste ugledali na ilustraciji, to govori da ste vrlo pouzdana osoba. Imate divan karakter, ljubazni ste i vrlo darežljivi. Oni koji vas poznaju znaju da uvek mogu računati na vašu bezuslovnu pomoć, čak i ako je to ponekad na vašu štetu. Takođe,  vi ste osetljiva osoba. Potrebno je da se zaštitite od negativnih ljudi i manipulatora, ne dozvolite da iskorištavaju vašu dobrotu. Pokušavate uvek da zadržite osmeh, čak i kada ste u "velikim problemima", piše tuzlanski.ba.

Flaše 

Ako su flaše prvo što ste ugledali na slici, to govori da imate dubok osećaj altruizma. Ne možete ne pomoći drugima, pogotovo kad vidite da doživljavaju ekstremne poteškoće. Vi ste osoba koja deluje prema instinktu i pokreće vas goruća strast u svemu što radite. To vam ponekad stvara probleme i zato bi trebalo da naučite da izbrojite do 10, pre nego što išta kažete.