Ostalo je još samo dva dana do početka 7. Festivala nauke!

Pod sloganom “Superheroji nauke” u Beogradu će za dva dana početi, najveći događaj za promociju nauke u jugoistočnoj Evropi , 7. Festival nauke koji traje od 5. do 8. decembra. Biće održan na četiri lokacije – bivša RK Kluz, SKC, Galerija Narodne banke Srbije i bivši Eurosalon (u Kralja Milana broj 1).

.

Od 32 nove i interaktivne postavke neke će se baviti ljubavlju, druge naftom i ugljem a neke važnim organom za čoveka - okom. Radoznali će saznati sve tajne ljudske ćelije, pronaći svoje dvojnike među glumcima, naučnicima i pevači a na 7. Festivalu nauke svi zainteresovani saznaće zašto je vežba važna kao i lek.

Festivalske karte, po ceni od 400 dinara, mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima u celoj Srbij,i kao i preko GIG STIX prodajnih mesta – korner šopova. Festivalska karta važi za jedan festivalski dan u RK Kluz, Studentskom kulturnom centru, Galeriji Narodne banke Srbije i Eurosalonu (Kralja Milana broj 1).

Sa dnevnom kartom Festivala nauke svi zainteresovani, tokom četiri festivalska dana, mogu obići i Naučni centar Muzeja nauke i tehnike (Skender-begova 51).

Posetioci koji su zainteresovani isključivo za programe u Studentskom kulturnom centru i Eurosalonu mogu da kupe pojedinačne ulaznice po ceni od 300 dinara. Deca do 5 godina starosti uz pratnju roditelja ne plaćaju ulaznicu.

Radno vreme u četvrtak i petak je od 10 do 18 sati dok će u subotu i nedelju Festival nauke biti otvoren za posetioce od 11 do 20 sati.