Zanimljivosti

Hladno osveženje i pokloni za sve pripadnice lepšeg pola u bioskopima Cineplexx

Drage dame, sjajan provod očekuje vas u bioskopima Cineplexx u četvrtak 3. maja od 20 časova, na Ladies night događaju specijalno namenjenom vama! Pokloni, osveženje i urnebesna komedija „Baš sam lepa” garantuju odličnu zabavu! Karte za Ladies night događaj uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa!
27.04.2018. - 07:41h
Foto: Promo
Foto: Promo

Naše drage gošće uživaće u ukusu ohlađenog Fuze tea-a sa ukusom manga kao i prelistavanju magazina Lepota i zdravlje koji očekuje sve posetioce uz kupljenu ulaznicu, a najsrećnije dame obradovaćemo poklonima kozmetičke kuće AFRODITA. U saradnji sa Gigatronom, Remington će obradovati sve posetioce događaja vaučerom za popust, dok će tri dame u svakom bioskopu sa najviše sreće dobiti na poklon po jedan uređaj.

Magazin Lepota i zdravlje će obradovati sve dame u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center sa besplatnim primerakom njihovog poslednjeg izdanja.

Za vaš izgled pobrinuće se i frizerski saloni Češalj i makaze, koji će najsrećnije dame u Beogradu nagraditi poklon vaučerima za feniranje.

Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosečan u svetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Posle pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene poveruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na samom kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava lepota nije na površini kože, već duboko u čoveku.

Ovaj Ladies night je događaj koji se ne propušta, jer se svaka dama bar na trenutak osećala kao i naša glavna junakinja! Garantujemo vam odličan provod, vrhunsku zabavu i poklone koji će oduševiti i najizbirljivije dame!