Influenserka Navja Pasi šokirala je korisnike društvenih mreža kada je "utvrdila" da muškarce privlače crveni nokti, jer su ih njihove majke i bake nosile kad su bile mlađe, piše Daily Star.

Društvenim mrežama zavladala je teorija "narandžine kore", a žene su masovno pomoću nje testirale svoje muškarce. Od njih su tražile da obave jednostavne zadatke da vide da li im je stvarno stalo do njih. Ali sada se pojavila nova i prilično čudna teorija koja kruži internetom.

Teorija "crvenih noktiju" bazira se na ideji da će žena, ako ima crvene nokte, biti privlačnija svom partneru, jer postoji bizaran razlog zašto muškarci, navodno, smatraju ovu nijansu laka za nokte privlačnom.

Navja je na svom TikTok profilu objasnila kako taj jednostavan trik funkcioniše jer muškarci povezuju nokte sa noktima svojih majki i baka, jer su ih one lakirale u crveno.

@navyapassi Replying to @Unknown_123 red nail theory explained 💅🏻 @GirlBossTown #rednailtheory #rednails ♬ original sound - Navya Passi

"Muškarce u osnovi privlače crveni nokti, a razlog za to je što su videli svoje mame, učiteljice i sve žene u svom životu sa crvenim noktima ili crvenim ružem. Uvek sammislila da je crvena bakina boja, ali izgleda da ipak nije", istakla je.

Čini se da čudna teorija zaista pali

"Svaki put kad vide crvene nokte, ili će to pohvaliti ili samo primetiti, jer je to ono što ih je privuklo. Što zvuči stvarno čudno kada bolje razmislite", dodala je.

Međutim, čini se da se "čudna" teorija isplatila jer tvrdi da je dobila komplimente od muškaraca nakon što im je ispred nosa zamahala crvenim noktima.

"Ja mislim da izgledaju zgodno i osećam se super moćno kada ih imam. Prelazim na crvene nokte", rekla je Navja.

Pratiteljke su joj u komentarima poručile da će i one iskušati metodu "crvenih noktiju", a javile su se i neke koje su je već isprobale.

"To je tako istinito! Dečko s kojim sam bila na dejtu rekao mi je da misli da su crveni nokti privlačni. Od muškaraca dobijam komplimente samo kada su crveni", napisala je jedna od njih.

"Definitivno postoji nešto u crvenoj boli noktiju što deluje moćno! Dečko mi uvek daje komplimente kad nosim crveni lak!", dodala je druga.

Ali javili su se i pratioci kojima se nikako nije svidela teorija "crvenih noktiju". "Onda nikad neću nokte bojati u crveno", istakla je jedna, a drugi su se šalili da je Frojd, koji je postavio teoriju da ljude privlače ljudi kao što su njihovi roditelji, potvrdio tu teoriju pa su izjavili da se "to mora zaustaviti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.