Ovan

Najbolji dan za Ovna da igra igre na sreću je utorak, dan kojim vlada Mars, njihova vladajuća planeta. Mars donosi energiju i inicijativu što bi moglo da poveća šanse za uspeh.

Bik

Za Bikove bi petak mogao biti srećan dan. Kao dan kojim vlada Venera, planet lepote i bogatstva, petak može doneti dodatnu dozu sreće onima koji se odluče da se okušaju na lutriji.

Blizanci

Sreda bi mogla biti srećna za Blizance. Kao dan povezan sa Merkurom, njihovim vladajućim planetom, sreda donosi komunikaciju i intelektualnu energiju, koja bi mogla da bude povoljna za igru brojeva.

Rak

Za Raka je u pitanju ponedjeljak, jer je to dan povezan sa Mesecom i može da donese sreću. Mesec donosi intuiciju i osećajnost, što može biti korisno pri odabiru srećnih brojeva.

Lav

Nedelja, dan sunca, može biti srećan dan za Lava. Sunce donosi sjaj i uspeh, što može biti savršen dodatak za osvajanje lutrijskog dobitka.

Devica

Za Devicu bi sreda mogla biti srećan dan. Kao dan povezan sa Merkurom, njenom vladajućim planetom, sreda donosi analitičku energiju koja bi mogla da pomogne u odabiru pravih brojeva.

Vaga

Vaga bi mogla da ima sreće u petak, dan kojim vlada Venera. Kao dan lepote i skladnih odnosa, petak donosi harmoniju i malo sreće na lutriji.

Škorpija

Za Škorpiju, utorak bi mogao da bude sretan dan. Utorak, pod vladavinom Marsa, može doneti strast i transformaciju što povećava šanse za dobitak.

Strelac

Četvrtak, dan Jupitera, mogao bi da budu dan za Strelca. Kao njegov vladajuća planeta, Jupiter donosi sreću i bogatstvo , što je povoljno i dovoljno za igru na lutriji.

Jarac

Za Jarca vredi subota, dan Saturna, koji mu može biti srećan dan. Saturn donosi strukturu i disciplinu, što pomaže u strateškom odabiru brojeva.

Vodolija

Subota bi mogla da bude srećan dan za Vodolije. Pod vladavinom Saturna, subota donosi originalnost i inovacije, što je korisno na lutriji.

Ribe

Za Ribe je u planu četvrtak, dan Jupitera, koji im donosi sreću. To je dan povezan sa rastom i proširenjem, stoga četvrtak donosi pozitivne vibracije za igru na lutriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.