OVAN

Neće vam prijati to što ćete morati da se prilagodite ljudima sa kojima radite, umesto da funkcionišete na sebi svojstven način. Poziv koji ste toliko dugo čekali stiže, doduše u nezgodno vreme kada imate malo vremena za sebe.

BIK

Ne dozvoljavate da vas ljudi sa kojima dolazite u kontakt izbacuju iz takta. Pokušavate da se prilagodite, iako mislite da ste u pravu po mnogim pitanjima. Niste trenutno zadovoljni količinom vremena koju voljena osoba izdvaja za vas.

BLIZANCI

Nalazite se u nezgodnoj situaciji jer više kolega očekuje pomoć od vas. Hteli biste da ugodite svima, ali ste svesni da je to nemoguće. Moraćete i voljenu osobu da stavite na listu čekanja, pošto je pitanje da li ćete imati vremena.

RAK

Danas se možete nervirati zbog greške koju ste u prethodnom periodu napravili a koja je sada igrom slučaja otkrivena. Očekujte stres i nervozu. Pozovite osobu koja vam šalje signale da je zainteresovana na kafu ili u izlazak.

LAV

Očekujte da ćete morati u više navrata da branite svoje interese, jer će postojati primedbe na vaš rad. Birajte popodnevne sate za susret sa voljenom osobom, jer ste tada i vi i ona u najstabilnijem raspoloženju i lako ćete se usaglasiti.

DEVICA

Neko očekuje da priznate krivicu i preuzmete odgovornost za svoje postupke. Vi ne smatrate da ste napravili propust i čvrsto ćete braniti svoje stavove, pa i po cenu svađe. Velika želja za susretom sa partnerom, ali možda neće biti vremena.

VAGA

Komentari osobe čije vas je ponašanje u više puta iznerviralo danas će vam samo začiniti dan. Bolje raspoloženje od popodnevnih sati. U odnosu sa voljenom osobom možda očekujete previše. Partner nije dužan da vam se prilagođava.

ŠKORPIJA

Besmisleno je reagovati na provokacije, jer će vam to samo doneti sukobe iz kojih kasnije nećete moći da se izvučete. Povucite se u redovne obaveze i dajte sebi priliku da se smirite. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom.

STRELAC

Zaokupljeni ste dešavanjima na poslu. Neke stvari će morati da se ispravljaju, pa očekujte da će se jedan deo obaveza svaliti na vas, iako niste vi lično odgovorni za propust. Danas niste prilagodljivi i teško ćete se uklopiti sa voljenom osobom.

JARAC

Drago vam je što ste uspeli da na poslovan način komunicirate sa osobama koje inače baš i ne „mirišete“. Ipak, niste makli nervozu od sebe i moguće je da ćete se postaviti pomalo arogantno prema osobi do koje vam je stalo.

VODOLIJA

Dosta ste zabrinuti u kom smeru će se odvijati jedna poslovna situacija i možete se na kratko povući iz komunikacije sa kolegama. Bolje raspoloženje u popodnevnim satima. Smatrate da voljena osoba suviše misli samo na sebe i svoje potrebe.

RIBE

Teško ćete uspevati da se organizujete,jer je previše stvari došlo na dnevni red. Povremeno gubitak koncentracije. Jedna osoba vas svojim ponašanjem provocira, očekujući da se pokrenete i reagujete. Vi niste sigurni šta je ono što želite od nje.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.