Ona naime sve svoje tegle okreće naopako, a kaže kako sa tom metodom štedi i sprečava bacanje hrane.

“Jednom kada je otvorite, teglu vratite u frižider, ali okrenite je naopačke. Tako ćete sprečiti stvaranje buđi! Uštedećete novac i vreme”, napisala je.

Druge korisnice su joj zahvalile na ovom savetu, a jedna je ispričala kako je trik isprobala sa sosom od paradajza i kako se nije pokvario.

Možda mislite kako će unutrašnjost frižidera izgledati neuredno zbog ove metode, ali stručnjaci kažu da je ovo odličan način čuvanja hrane, jer kada teglu okrenete naopako, jako malo vazduha ulazi unutra i gotovo je nemoguće da se pokvari.

Još jedan savet je da uvek hranu iz tegle kao što je marmelada, sos od paradajza ili neki drugi namaz, uvek uzimate isključivo čistim priborom i držite otvoreno što je kraće moguće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.