Pogledajte sliku, koju životinju prvu vidite?

Pastuv

Ako je pastuv prva životinja koju ste videli, to znači da imate veoma ambicioznu, divlju i nezavisnu ličnost. Radite sve što je potrebno da biste uspeli i to radite na pošten način. Ne koristite prečice i nikada ne bežite od dobrog izazova.

Petao

Ako ste prvo ugledali petla, to znači da ste istrajni. Svi znamo da su petlovi prilično žestoka i pametna stvorenja. Brzi ste, vešti i nikada ne oklevate da reagujete i uzvratite istom merom, kada osetite da vam je učinjena nepravda.

Kraba

Isto kao i kraba, spolja ste tvrdi, ali iznutra meki. Vi ste izuzetno lojalna osoba, stavljate potrebe drugih ispred svojih. Ni jednom niste pomislili da nekoga izdate ili prevarite, a svi koji vas poznaju znaju da im čuvate leđa.

Golub

Ako ste prvo videli goluba, to znači da ste strpljiva, pažljiva i brižna osoba. Smireni ste i retko dozvoljavate da vam neko poremeti mir. Ljudi žele da budu u vašem okruženju jednostavno zato što imate mirnu i pozitivnu energiju i činite da se energija prostorije u kojoj ste promeni čim uđete.

Vuk

Vi ste neustrašiva i žestoka osoba koja se uvek ističe u gomili. Živite uzbudljiv, a ponekad i usamljen život, ali se dobro nosite sa tim. Ne plašite se da kažete šta mislite i retko menjate svoje mišljenje da biste se dodvorili drugima.

Pas

Vi ste lojalna, brižna i zaštitnički nastrojena osoba. Brinete o svojoj porodici i najmilijima i uvek stavljate svoje potrebe na poslednje mesto, kada su oni u pitanju. Veoma ste druželjubivi i radosni i iskoristili biste svaku priliku da nekoga nasmejete.

Bogomoljka

Vi ste majstor strpljenja i tolerancije. Vaši instinkti su sjajni i imate unutrašnji glas koji vam pomaže i koji vas vodi kroz život. To znači da ste blisko povezani sami sa sobom i da koristite svoj unutrašnji osećaj da vam kaže šta je ispravno, a šta pogrešno. Vaš borbeni duh vam daje energiju i snagu koja vam je potrebna da ovladate životom.

Leptir

Ako je ono što ste prvo videli leptir, to znači da ste prilagodljiva osoba, kojoj ne smeta promena. Navikli ste da živite fleksibilnim životnim stilom i lako se prilagođavate svim promenama koje se mogu pojaviti na putu. Najviše vam je stalo da stvari budu obavljene kako treba i na vreme i spremni ste da učinite sve da postignete svoj cilj.

Orao

Ne želite da budete vezani i definitivno ne dozvoljavate nikome da odlučuje umesto vas. Jednom kada se odlučite na nešto, činite sve što je u vašoj moći da to dobijete. Usredsređeni ste i motivisani i ne plašite se da isprljate ruke kako biste dobili ono što želite.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.