Prema astrološkim uverenjima, neki horoskopski znakovi mogu da budu percipirani kao naporniji od drugih zbog svojih osobina i navika.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj upornosti i naglašenom egu. Mogu da budu previše samouvereni i nametljivi u društvu, da teže dominaciji i nestrpljivo da reaguju na odgođene planove ili otkazivanje.

Lav

Lavovi su vrlo samouvereni, ali ponekad mogu da budu previše dominantni i da traže pažnju. Kada nisu u centru pažnje, mogu da se osećaju neprijatno i da izražavaju svoju frustraciju.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom brzom umu i živahnoj naravi, ali mogu da budu previše razgovorni i površni. Ponekad mogu da se osećaju zainteresovano za razgovor sa drugima bez stvarnog cilja, što druge može da izluđuje.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i želji za kontrolom. Mogu da budu previše uporni u svom mišljenju i teško da se prilagode promenama situacija.

Devica

Device su poznate po svom perfekcionizmu i kritičnosti. Mogu da budu previše opsesivne oko detalja i imaju poteškoća u opuštanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.