OVAN

Prepreke koje se postavljaju ispred vas nisu nepremostive, iako vam u prvom trenutku mogu izgledati velike kao kuća. Nećete biti baš na istim talasnim dužinama sa onima oko vas, pa izbegnite ubeđivanje. Partner pokazuje ljubomoru.

BIK

Tokom ovog dana ste smireni i imate sposobnost dobrih dogovora i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Drugi deo dana vam je ipak bolji, pa važne priče ostavite za tad. Sa voljenom osobom imate skladnu komunikaciju.

BLIZANCI

Malo je verovatno da će oni dogovori koje danas budete napravili biti ispoštovani. Zato se danas bolje posvetite nekim sitnim, svakodnevnim obavezama, a važne priče ostavite za neki drugi put. Sa voljenom osobom nerazumevanje.

RAK

Angažovani ste, predani poslu – i to naročito u drugom delu dana. Pokrenite priče koje su vam bitne. Možda ćete imati početnih teškoća, ali kasnije će već krenuti nekim laganim tokom. Imate osećaj da se udaljavate od osobe koju volite.

LAV

Dobro raspoloženje, jaki kontakti, stabilnost. Možete u drugom delu dana saznati informacije koje će vas iznenaditi ili će vam neko otkriti ono što ste odavno priželjkivali da čujete. Sa emotivnim partnerom – povremena tenzija.

DEVICA

Očekujte važan kontakt ili zanimljivu poslovnu ponudu. Zbog trenutne neravnoteže i neusaglašenosti koja postoji vezano za posao, savetuje vam se da odgodite konačnu odluku. Kako dan bude prolazio, bićete sve emotivniji i osetljiviji.

VAGA

Možete započeti novu poslovnu priču ili ostvariti interesantan poslovni kontakt. Neke situacije koje će se danas pokrenuti biće i za vas iznenađenje. Emotivno – neko vas je pokrenuo i probudio, čak vas pomalo plaši količina osećanja koja izbija iz vas.

ŠKORPIJA

Potpuna posvećenost i usmerenost na poslovni segment. Danas ste spremni i raspoloženi čak i za one, najzahtevnije obaveze koje će od vas zahtevati punu pažnju i koncentraciju. Nervoza sa emotivnim partnerom, iako se trudite da izbegnete svađu.

STRELAC

Iako su prepreke ka ostvarenju i realizaciji ciljeva velike, vi nemate nameru da odustanete od onoga što ste pokrenuli. Iako ovaj dan neće doneti očekivane rezultate, naredni period hoće. Sa voljenom osobom ste u nekom razmimoilaženju.

JARAC

Pravite planove i polako krećete sa njihovom realizacijom. Jasno vam je da je pred vama dugačak put, ali dosta toga je na vašoj strani i nadate se uspehu i dobrim rezultatima. Mirnija situacija sa voljenom osobom, bolje razumevanje i komunikacija.

VODOLIJA

Dobro ste raspoloženi i u potpunosti posvećeni svojim ciljevima. Ogromna upornost, neodustajanje i istrajnost. Budite nežniji prema osobi koju volite, ne stavljajte je na muke svojim postupcima. Pokrenite kvalitetnu komunikaciju.

RIBE

Odlično raspoloženje i usmerenost na svoje ciljeve. Ne opterećujte se stvarima koje ne možete promeniti, posvetite se onome što zavisi od vas. Mesec je u vašem znaku – iskoristite njegovu pozitivnu energiju. Otvorite se prema onima koje volite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.