Tumačenje snova u kome nam se ukaže mačka donosi različita shvatanja, u zavisnosti od boje njene dlake. Sa druge strane, odanost psa kao najboljeg prijatelja u snovima donosi upozorenje da nas partner vara.

Mačka

Mačka je simbol nezavisnog duha, seksualnosti i ženstvenosti, kreativnosti i moći. Istovremeno, ona predstavlja nesreću i lošu sreću.

San u kome se pojavljuju mačke ima različito značenje, u zavisnosti od toga da li volite mačke ili ne. Snovi mogu značiti da je neko krajnje podmukao ispred vas, a da toga niste ni svesni. Ako je mačka agresivna, imate problema sa ženskim aspektom sebe, a ako se bojite mačke, onda se bojite svoje ženstvenosti.

Ukoliko u snovu mačka nema rep, to znači gubitak samostalnosti i nedostatak autonomije. Ukoliko vas je u snu mačka ogrebala, to potvrđuje da imate razlog da se osećate ugroženo.

Crne mačke u snu ne ndonose nesreću, naprotiv. Ukoliko vas u snu ogrebe ili ujede crna mačka, to vam je jasan signal da slušate svoju intuiciju.

Bela mačka označava teška vremena. Mačići predstavljaju prelaznu fazu prema nezavisnosti, a alternativno simbolizuju nevinos i čistoću.

Pas

Pas simboliše pojačanu intuiciju, vernost, velikodušnost i zaštitu. San će vam omogućiti da u skladu sa svojim vrednostima i dobrim namerama idete ka zacrtanom cilju garantujući uspeh.

Ukoliko je pas u snu opasan i reži, u sebi nosite unutrašnji sukob. To takođe može ukazivati i na izdaju vašeg najbližeg, prijatelja ili partnera. Ugriz psa u pedelu nogu u snu pokazatelj je neodlučnosti u novim situacijama i nedostatka želje da se krene napred sa svojim ciljevima ili pak, neveru koje nismo svesni.

Srećno i ushićeno lajanje psa simbolizuje užitak i društvenu aktivnost. Sa druge strane, zversko lajanje psa pokazuju sklonost ka kontrolisanju situacije oko vas.

Štene u snovima simbolizuje vašu zaigranu i bezbrižnu narav. Ako brinete o štencima u snu, znači da ste pouzdani i da drugi mogu da se oslone na vas, posebno u teškim vremenima.

Izvor: Magazin.novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.