Skoro 33 posto ispitanika je otkrilo da dan ne započinje bez doručka, dok 42 posto osuđuje osobe zbog izbora hrane, kada je ovaj obrok u pitanju.

Prema najnovijoj studiji, odabir hrane za doručak bi mogao da otkrije mnogo toga o nama. Istraživanje Weetabixa je otkrilo da navike ljudi u vezi sa doručkom otkrivaju njihov karakter, piše Azra.ba, a prenosi Objektiv.

Istraživanje je sprovela jedna kompanija koja proizvodi žitarice, a u njemu je učestvovalo 2.000 Britanaca.

Razmatrale su se osobine ljudi i upoređivale se sa odabranim doručkom.

Najviše su pod stresom oni koji pojedu bananu i požure na posao, dok oni koji pojedu francuski tost važe za parti manijake.

Pouzdanima se smatraju oni koji najviše vole da pojedu žitarice, a ljubitelji avokada su skloni avanturizmu i najviše putuju.

Najemotivnije su osobe koje redovno piju jogurt i jedu bobičasto voće, dok osobe koje ujutru popiju samo čaj imaju najveće plate, pokazalo je istraživanje.

Oni koji jedu puter od kikirikija su najstrastveniji ljubavnici.

U slučaju da doručak i čaj preskočite u potpunosti, vi ste introvertna osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.