Ovan

Ovnovi nemaju ništa protiv da ih neko posmatra za vreme se*sualnog čina. Naprotiv, ništa ih više ne uzbuđuje od svingerajske zabave.

Bik

Bikovi žele doživljaje za sva čula! Vrući vosak sveća, analne igračke, čulne igre s čokoladom ili medom – kod Bikova slobodno može i prljavo!

Blizanci

Pošto su pravi majstori komunikacije, blizanci vole kad se priča u krevetu. Ni jedan horoskopski znak ne vlada umetnošću „prljavog govora“ bolje od blizanaca.

Rak

Oni su nadareni glumci i vole da u krevetu igraju igrice s ulogama. Vrlo su maštoviti i uvek su spremni da pokušaju nešto novo.

Lav

Lavovi vole se*s na otvorenom. Stalni osećaj neizvesnosti i straha da li će biti uhvaćeni za vreme se*sa ih mnogo pali. S njima uvek morate biti spremni na kocku.

Devica

U realnom životu osoba rođena u znaku device je uvek ljubazna, dobro organizovana i perfekcionistički nastrojena. Međutim, device u krevetu vole da se opuste i da budu u podređenoj ulozi.

Vaga

Vage vole estetiku. Nema ništa što će jednu vagu uzbuditi više od maštovitog se*si kostima. Zaista, mašta kod njih nema granice kad je reč o donjem vešu.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak prilično je dominantan u realnom životu. On tu dominaciju želi da prenese i na se*sualni život. Škorpije vole grubost, pa su otvoreni i za sadomazohističke igre.

Strelac

Strelcima su važne promene i raznolikost. Svejedno da li je u pitanju se*s u kuhinji, na tepihu ili u šumi – oni jednostavno žele sve da isprobaju.

Jarac

Jarčevima je u postelji sve dopušteno, spremni su da se prepuste mašti u potpunosti. Takođe vole da se snimaju za vreme odnosa.

Vodolija

Vodolije su jako radoznale i fasciniraju ih su igračkeza odrasle i to svih vrsta. Spremni su da vrlo brzo nauče da rukuju njima kao pravi majstori.

Ribe

Ribe imaju jedan poseban fetiš, a to su stopala. Osobe rođena u znaku ribe rado će lickati i grickati nožne prste svojom partneru. Njihova kreativnost i maštovitost čini ih idealnima kada je u pitanju igranje različitih uloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.