Vulkanovi trileri za uzbudljivije proleće: Pet najprodavanijih naslova za ljubitelje žanra

Prolećnu dozu adrenalina potražite na stranicama pet novih misterioznih romana Vulkan izdavaštva. Pasioniranim ljubiteljima psihološke neizvesnosti garantujemo uzbuđenje uz naslove koji su svojom dinamikom i nepredvidivošću dospeli na sam vrh najprodavanijih knjiga.

PR
Foto: Promo/Vulkan
Foto: Promo/Vulkan
.

Uronite u priče u kojima se pojavljuju zlikovci kakve dosad niste sreli!

Od Ričarda Ozmana, autora neprikosnovenih bestselera Klub ubistava četvrtkom i Čovek koji je umro dvaput, stigao nam je treći nastavak planetarno poznatog serijala, prodatog u više miliona primeraka. Od skupe banje preko zatvorske ćelije opremljene aparatom za espreso do luksuznog penthausa, Metak koji je promašio, pun domišljatosti i intrige, donosi priču o četiri neobična prijatelja i još jednom misterioznom ubistvu. Jer nevolje nikada nisu daleko kada je u pitanju Klub ubistava četvrtkom. Zastareli slučaj od pre jedne decenije – njihova omiljena vrsta – vodi ih do legende lokalnog novinarstva i ubistva bez tela i bez odgovora.

Porodična saga indijske autorke Dipti Kapur Doba poroka je brutalna i neodoljiva priča o kriminalcima i ljubavnicima, lažnim prijateljstvima i zabranjenoj romansi. Od prašnjavih sela Utar Pradeša do urbane energije Nju Delhija, od zavodljivog bogatstva do zastrašujuće korupcije i krvoločnog nasilja, u senci raskošnih imanja, ekstravagantnih zabava, predatorskih poslova i proračunatog političkog uticaja, tri života opasno se prepliću. U zapletu koji pokreću žudnja, pohlepa i osveta, između troje ljudi stvoriće se veze koje mogu biti njihov put ka iskupljenju – ili nešto što će ih uništiti zauvekU zapletu koji pokreću žudnja, pohlepa i osveta, između njih troje stvoriće će se veze koje mogu biti njihov put ka iskupljenju – ili nešto što će ih uništiti zauvek..

Svetski bestseler br. 1 Okidač otvara nam vrata psihijatrijske bolnice. Svakog dana, doktorka Elen Rot susreće se sa odbačenim ljudima, sa neopisivom patnjom, sa najdubljom tamom uma. Soba broj 7 prepuna je užasa: pacijentkinja sklupčana pred njom pretučena je, zlostavljana. Zatvorena u sebe, mrmlja besmislene reči. Kaže da je traži Crni čovek. Šapuće da će sada uzeti i Elen, jer niko ne može da pobegne od njega. Kada zagonetna pacijentkinja sutradan nestane bez traga, počinje košmar za Elen, očajnička borba u kojoj više nikome ne može da veruje. Psihološki triler Vulfa Dorna će vas nemilosrdno uvlačiti u najdublje ponore ljudske psihe.

Svetska izdavačka senzacija Pad T. Dž. Njuman povešće vas na putovanje prepuno neizvesnosti i iznenađenja od kojih će vam zastati dah. Upravo ste se ukrcali na let za Njujork. Našli ste sedište, spakovali prtljag, udobno se smestili i vezali pojas. Ipak, vi ne znate da je trideset minuta pre leta porodica vašeg pilota oteta. Da bi njegova porodica živela, svi u avionu moraju da umru. Ultimatum je jasan. Prepuna akcije i neočekivanih događaja, ovo je priča o odlukama koje donosimo i posledicama izbora napravljenog u treptaju oka, kada se čini da je smrt blizu.

Sa preokretom koji oduzima dah, Tajanstveni gost B. P. Voltera atmosferična je priča smeštena u raskošni svet bogatih londonskih porodica. Ovaj senzacionalni triler koji istražuje tajne, laži i osvetu otvara se uz prasak – na dan ubistva. Obična večera pretvara se u pravi košmar. Četiri osobe ušle su u trpezariju. Jedna nikada nije izašla. Metju leži mrtav za stolom, a Rejčel drži nož u ruci. Ali postoje zagonetke koje treba odgonetnuti. Ko je zaista ubio Metjua? Metju je savršen muž. Tajtus je savršen sin. Čarli je savršena iluzija, a Rejčel savršen stranac.

Ako volite neočekivane obrte, lukave detektive, pronicljive istražitelje, posetite sajt vulkani.rs i potražite vrhunske trilere dobro poznatih autora i briljantna debitantska ostvarenja!